telefon tavsiye 300 civarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarkos758

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiye 300 civarı
merhaba arkadaşlar bana 300 max. 350 civarı bi telefon lazım eski trident bozuldu camı falan kırıldı tamirci 50 tl istedi bende yenisini aldıram pedere daha iyi dedim :)
şimdi telefonun markası bu sefer kesinlikle trident falan çin malı olmayacak bu şart hiç güvenmiyom hatta lg ve sony ericsson danda babam uzak duracaktır bu yüzden samsung ve nokia olmalı markası ben telefondan sık sık interneti kullanacağım bu yüzden hızlı bir interneti olsun istiyorum sanırım burada 3g şart oluyor kamerası en az 2.0 megapiksel olsun birde iyi ve yüksek bir mp3 sesi olursa çok memnun olurum :) telefon dokunmatik yada tuşlu diye bi şart yok fkat dkunmatik yada q klavyeliler tercihim ama bunlarda olursa fiyat yetmeyebilir diyorum bu yüzden normal tuş takımıda olur tavsiyelerini bekliyorum aklıma nokia x3 takıldı bide bu turkcell in t20 si var bunu vodafone hatla çalıştıramayız sanırım yoksa teli çok beğenmiştim :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokia C2-01 derim 3.2 mp kamerası var dokunmatik ve qwerty klavyeli o fiyata nokia c3 ve istemessin ama lg optimus me var kardeşim o fiyat aralıgına bunlar var hangisi iyi dersen lg optimus me derim veya nokia c2 01 ama c3 önermem

sarkos758

Üye
    Konu Sahibi
x3 hakkında ne düşünüyorsunuz :) bide c2-01 in bağlantı hızı düşük sanırım 384 kbps birde wawe 525 için yorumlarınız neler ve fiyatı ne kadardır normal telefoncuda wave 525 in

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben c3 değil x3 dedim :)

ha pardon x3 de güzel ama eskidi gibi biraz sanki bende c3 al demedim sadece bi öneri dokunmatik ve q klavyeli tercihim demişin

----------Eklendi @ 11:06:23 ---------- Yazıldı @ 10:56:12 ----------

wawe 525 hakkında bişey diyemem kullanmadım ama x3 güzel telefon ses çıkışı falan gayet güzel c2 01 le özellikleri hemen hemen aynı kamera olsun hafıza olsun ben ses kalitesi için x3 öneririm ama oda eskidi karar senin sen bilirsin ben ikisinide kullandım memlun kaldım

sarkos758

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler tavsiyelere açığım :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Android almak istiyosan optimus me vardı sanırım o fiyatlarda, bu devirden sonra android almak en mantıklısı olurdu diye düşünüyorum birde 2.2 froyo var..
Ama baban uzak diye almazsa bilemem tabi :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
wave 525 al pişman olmazsın. bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon.

Masha

Masha

Üye
Baban Lg 'yi beğenmiyor olabilir ama şu anda en iyi smartphone'ları Lg çıkarıyor. 3D ekranlı smartphone bile çıkardı. Babana söyle bunları. :)
Ayrıca Samsung wave ve Lg Optimus Me tavsiyelerim arasındadır. :)

• Beğen
Tepkiler: sarkos758
Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optımus me ya bakabılırsın.. fiyatı uygun.. ekran kalıtesı tasarımı şarj süresi guzel.. android 2.2 froyolu, tavsıye ederım..

• Beğen
Tepkiler: sarkos758

sarkos758

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim babamla konuştum okullar bitince fen lisesini kazancam %90 bi aksilik çıkmassa :) o zaman 1000-1200 tl bütce vercek öyle
anlaştım herkese teşekkürler :)

kpln04

kpln04

Üye
Optimus me ne kadar ki?300 yada altıydaysa bende alırım

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus me ne kadar ki?300 yada altıydaysa bende alırım

Bimlerde tam 300 tl'ydi ama su an fiyatı hakkında bi bilgim yok, o fiyata göre kaliteli bi telefon su an almak mantıklı olur,
O fiyata android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi telefon bulmak cok zor. Bulursan 1.6 vesaire...

Masha

Masha

Üye
Lg Optimus Me fiyat olarak çok iyi 300 Lira. Dediğiniz gibi Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve şık bir tasarımı var.
Hala Bim'de satışta mı bilgisi olan var mı?

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus me fiyatı şuan 300 Tl degildir hocam.. O Bim'deki kampanyada oyleydi.. 350 civarında telefonun fiyatı.. gerci android 2.2 froyolu ve tasarım olarakta gayet ıyı bu fıyatta uygun..

kpln04

kpln04

Üye
optimus me fiyatı şuan 300 Tl degildir hocam.. O Bim'deki kampanyada oyleydi.. 350 civarında telefonun fiyatı.. gerci android 2.2 froyolu ve tasarım olarakta gayet ıyı bu fıyatta uygun..
350 kesin mi?

distakjo

distakjo

Üye
kardeş nokia dan şaşma da ne alırsan al.

Burak

Üye
nokia:

c3 (klavyeli wifili vs.)
5130 (normal tuslu, iyi ses çıkarıyor güzel tasarım)
x3 kızaklı ses filan iyi ama tavsiye etmem)
2730(güzel haritalı filan düz tuslu 3gli ama görüntülü konusma yok)
2700 pek bir özellik yok 2730la aynı özellikler 3g hariç)

:hmmm

karar senin

kpln04

kpln04

Üye
6303i mükemmel bi tel görüntü kalitesi ve fotoğraf çekimi süper x3ten ve 6700dan mükemmel çekiyor (6700 biraz arızalıydı ama farketmez 5m vs 3mp) 6300 da öyle fotoğraf ve ekran kalitleri x3e göre süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt