forever1907+
Üye
telefon alacam yardım ve tavsiye sgs2 mi trend plus mu
aslında iphone 5 5s alacktım yada z2 m8 fln ama üniye gitmedim ve tatile gitmem şart o yüzden telefona ancak 450 lira veebilirim bu sene üni tercihi vermicem seneye zaten en üst seviye telefonu alacam o yüzden fazla para vermiyecem şimdi standart işletim sistemli samsung kullanıyorum internet yok müzik dinlenmiyo o yüzden alacam sahibindende 450 liraya s2 sıfır getli var bide bildiğiniz üzere trend plus var bunlar ve basşka hangi telefonu önerirsiniz motog hariç telefon iyide tipini beğenmedim valla
bu arada bir sıkıntım daha var aslında param var ve bi arkadaşım ırağa gidip gelecek bayramdan önce ordan alsam nasıl olur alırsam üst seviyemi alayım?
arkadaslar 2 yıl önce bu siteden aldığım tavsiyelerle neo v aldım şimdi yine telfon lazım oldu yine yazma ihtiyacı hissettim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bu arada bir sıkıntım daha var aslında param var ve bi arkadaşım ırağa gidip gelecek bayramdan önce ordan alsam nasıl olur alırsam üst seviyemi alayım?
arkadaslar 2 yıl önce bu siteden aldığım tavsiyelerle neo v aldım şimdi yine telfon lazım oldu yine yazma ihtiyacı hissettim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler