Telefon seçiminde yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuti5344

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçiminde yardım
Çok uzun süre araştırma yaptım. Kafam ona buna gidip duruyo. Tam bir şeye karar kılıyorum başka bi şey çıkıyo. Bütçe olarak 800-900 tl civarı (illa bu olucak diye bişey yok aşasıda olabilir) Çok fazla mesajlaşıyorum ve bu konuda ki rahatlığı 1. sırada sonrasında multimedia kısmı var. Ipod touch 4g'ye sahibim. Sizce 500-600 civarı orta segment bi telefon alıp kullanmalı mıyım yoksa daha iyi bişey mi almalıyım? Model olarak kısıtlamam yok aklımdaki modeller hep değişiyo çünkü

AYNA

AYNA

Üye
sende benim gibi çok mesajlaşıyon ve ilk sırada mesajlaşma rahatlığı arıyorsun desene:D
bak ben n8 ile galaxy s2 arasında kaldım ve henüz tam karar veremedim..

61semih

61semih

Üye
galaxy modellerınden herhangi birisi olabilir samsung gercekten cok değişti benım tavsyem kesınlıkle galaxy2 wawe de olabılır ama galaxy daha iyi wawe bada galaxy androit

silver021

silver021

Üye
Wavede yazilan bir msj normal tuş takimina oranla 5 kat daha hizli. yani sen bir msji 1 dakkada yazip bitirebiliyorsan samsung wavele 20 saniyede halledebilirsin çok uzun metinler tertipleyebilirsin. hea bunun dısinda ipodun varmis aslinda daha ucuz telefonlara el atmanda tabi daha mantikli. sonuc itibariyle alicagin bir wavein icindeki pek cok özellik ipodunla birebir ayni. genede karar senin.

hoss

hoss

Üye
600-700 arasi butceye galaxy ace en iyi telefondur
butceyi arttirirsan wave , galaxy s ,htc desire , x10 gibi modellerde olabilir

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
n8 al biraz daha para katabilirsen.eğer katamazsan samsung almanı tavsiye ederim

kuti5344

Üye
    Konu Sahibi
Nokia symbian'ı bırakıp android kullandığı zaman düşünürüm :D Galaxy s II yüksek fiyatla gelicek büyük bi ihtimal bütçemi aşar :D galaxy ace'a baktım ama flash desteklemiyo oluşu kafamı kurcaladı x10da öyle sanırım ? wave'dende bada olduğu için korkuyorum. Her ne kadar uygulamaları iostan indirip ipodla oynıcak olsamda (4g) androidin sağladığı olanaklar çok fazla :D kısıtlarsak galaxy ace- wave- wave II- sony ericsson x10- sony ericsson arc arasında kaldım gibi bişey çıkıyo ortaya :D htc desireyide düşünmüyorum denemez ama sahibinden almayı düşünüyorum htcleri orda da desire hd ile desire aynı fiyat nerdeyse :D Geç yazdığım için özür dilerim sınavlardan dolayı giremedim :D

AYNA

AYNA

Üye
peki lg optimus 2x e baktın mı? mesela galaxy s2 çıkmıcak olsa ben onu alırdım gibi düşünüyorum..
birde motorolalar var ama arayüzü hoşuma gitmiyor motorolalarında benim..

kuti5344

Üye
    Konu Sahibi
550€ civarı fiyatı var onun diye biliyorum ve türkiye satışı olucak mı ? mesaj atıp nette gezinincem optimus 2x'i bi ara düşünüyodum sonra bu fikir için vazgeçtim :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy Ace önerimdir sana önerebilirim.Acede Android 2.2(Froyo işletim sistemi kullanılıyor...)...:oke:

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Samsung'un Galaxy S,Galaxy Ace,Ch@t,Jet,Omnia,Wawe gibi modelleri Güzel telefonlar..

kuti5344

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace'ın ekran çözünürlüğü ve barındırdığı özelliklere rağmen istediği fiyat kafamı kurcalıyo sanki o kadar da haketmiyo gibi? :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt