HighVoltage001
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet C5-03 daha üstünmüş. Gözümden kaçırmış olmalıyım.Senin yorumunu alabilirmiyim. Kullanışlı ve güzel bir telefon mu? (Dokunmatik ekranlarda aşine olduğumuz 2 parmakla resmi büyütüp-küçültme vs. var mı? İnternette veya rahberde rahat gezinebilirmiyiğm. Dokunmatiği hassas ve kullanışlı mı? vs. vs. vs. )
android bak derimHerkeze Selamlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda birkaç telefon var ama aralarında kesin bir karar veremiyorum. Her ay telefon değiştirenlerden değilim yani uzun süre kullanıcam telefonu. Düşündüğüm telefonlar altta.
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
400-500 TL arası bişeyler bakıyorum. Bu telefonlar harici başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ciddi olmanız dileğiyle. Herkeze teşekkürler...
Kardeşlerim hepinize teşekkür ederim bu kadar yordum sizi. Her ne kadar fiyatları benim ayırdığı bütçe içinde olmasa da söylediğiniz tüm telefonlara baktım. Bende isterim android işletim sistemli bir telefon almak (htc vs.) ama ''tamam bu telefon benim tarzım'' dediklerim en az 800 tlden başlıyor.o yüzden nokia c5-03'den(450 tl) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta nokia ve samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. Ilk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi. bu yüzden konuya nokia c5-03 üzerinden gidersek memnun olurum...
bir sorum daha var. Nokia c5-03 ile istediğim her yerden internete girebilirmiyim?
Kardeşlerim hepinize teşekkür ederim bu kadar yordum sizi. Her ne kadar fiyatları benim ayırdığı bütçe içinde olmasa da söylediğiniz tüm telefonlara baktım. Bende isterim android işletim sistemli bir telefon almak (htc vs.) ama ''tamam bu telefon benim tarzım'' dediklerim en az 800 tlden başlıyor.O yüzden Nokia C5-03'den(450 TL) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta Nokia ve Samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. İlk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi. Bu yüzden konuya Nokia C5-03 üzerinden gidersek memnun olurum...
Bir sorum daha var. Nokia C5-03 ile istediğim her yerden internete girebilirmiyim?
interneten girersin tabi istediğin yerden
Android Nokia ve Samsungun canını okuyor derken ? Samsung zaten Android kullanıyor yeni telefonlarında ve android piyasasının liderlerinden.
Bazı arkadaşlarımdan sadece modeme bağlanarak internete girebilirsin diye duydum o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler.
Canına okuyor derken; akıllı telefonlar ve android çıktığından beri diğer telefonların satışları düştü. Tabi sonradan nokia, samsung vb telefonlar akıllı telefon çıkarmaya başladı. Yanlış anlaşılmasın, uydurup uydurup söylemiyorum internette okuduğum haberlere dayanarak söylüyorum.Bu arada Samsung'un yeni Telefonlarının bir kısmında android var genelinde Bada var diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?