Telefon Seçimi Konusunda Yardım...Acil...

Sponsorlu Bağlantılar

kadiss

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Seçimi Konusunda Yardım...Acil...
Arkadaşlar ben uzun zamandır nokia kullanıyordum.Telefon bozulunca yeni ve güzel bir şey almak istedim.Android çok güzel bir işletim sistemi bu yüzden androidli br telefon alacağım.Yapacağım maksimum harcama 1400 civarı olacak.Bir kaç arkadaş aşağıdaki telefonları tavsiye etti.Sizce hangisini seçmeliyim?Neden?

Tavsiyeler:
-Samsung galaxy S3
-Htc one x
-Sony Xperia Sp
-Samsung Galaxy Note 2
-LG E960 Nexus 4

Başka tavsiyesi olan arkadaş varsa dinlerim

Hasand.

Hasand.

Üye
bence s4 al yeni dinamimik isletim hızı mukemmel tavsiyemdir:oke: s3 alma yeni surumu cıkınca telefon donuyor tavsiyem degildir

• Beğen
Tepkiler: kadiss
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
lumia 1020,925,929,920 herhangi biri (hızlı,verdiği performansa gore oldukça ucuz) ve tabiki nokianın eşsiz uygulamaları (nokia PRO cam, nokia smart cam, cinemagraph,akıllı çekim,nokia video trimmer,city lens,here drive+,here maps.........)

• Beğen

kadiss

Üye
    Konu Sahibi
nokia windows phone işletim sistemli değil mi?Telefonda uygulamayı sevdiğimden tercihimi androiddden yana yapacağım.Bu arada s4 ün fiyatı bütçeme fazla geliyor biraz.Düşünmedim değil...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bunların arasında note 2 hepsini ezer. Tavsiyem note 2

• Beğen

MaxipmaN

Üye
note 2

• Beğen

kadiss

Üye
    Konu Sahibi
note 2 yi düşünebilirm aslında sağlamlık iyimidir?yani dokunmatiği çabuk gider mi acaba?

Berk E.

Üye
Note2 tavsiyem dokunmatigi gitmez dusmedigi surece Protective Cover la kullanirsan daha guzel olur dayaniklilik icin

• Beğen
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Dokunmatik filan gitmez bu seviye telefonlarda o konuda kuşkun olmasin :D Benim sana yaklasik 12gb lik hafiza senin icin yeterliyse nexus 4,yeterli degil diyorsan da note 2 de onu aratmaz.

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
arasında dağlar kadar fiyat farkı olan telefonlar yazmışsın sana kısaca özet olursa başta s4 sonra one x ama geniş ekran dersen tabiki en başta note 2

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
lg optimus g

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu listedeki en iyi cihaz Galaxy Note 2... Düşünmeden al kardeşim.

• Beğen

kadiss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.büyük ihtimal note 2 alacağım birkaç gün soonra.kapasite şıklık ve spen özellikleri çok hoşuma gitti.

fk555897

fk555897

Üye
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.büyük ihtimal note 2 alacağım birkaç gün soonra.kapasite şıklık ve spen özellikleri çok hoşuma gitti.

Doğru bir karar şimdiden hayırlı olsun.