Telefon Tavsiyesi 2 Telefon arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

bilinçli

bilinçli

Üye
    Konu Sahibi
2 Telefon arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım GALAXY NOTE 3 ve NEXUS 5
Nexus 5 i bilen bilir saf android kasma donma sorunu olmayan güncellemeleri her telden önce alan çok güzel bi telefon ancak Note 3 ün büyük ekranı olsun tasarımı olsun ek güzel özellikleri cezbediyor.Ancak Note 3 ünde malum samsung sayesinde ömürleri fazla uzun olmuyor.
Bana bi yorum yaparak tavsiyede bulunur musunuz teşekkürler.
ve Note 3 alırsam pişman olcağım yönleri başka nelerdir .

KD1907

KD1907

Üye
Bence note 3 al. Hem performans bakımından hem şarj ömrü bakımından hem tasarım bakımından çok daha iyi. Ekranı da nexus 5 e göre çok büyük ayrıca s pen de bunun cabası. Güncelleme konusunda haklısın çünkü nexus 5 in arkasında google var ve her güncellemeyi note 3 ten önce alacaktır bu da bi gerçek. Ama sen bilirsin tabi. Bana kalsa note 3 al ama aralarındaki fiyat farkı da neredeyse 1 milyar bunu da unutmamak lazım

bilinçli

bilinçli

Üye
    Konu Sahibi
Bence note 3 al. Hem performans bakımından hem şarj ömrü bakımından hem tasarım bakımından çok daha iyi. Ekranı da nexus 5 e göre çok büyük ayrıca s pen de bunun cabası. Güncelleme konusunda haklısın çünkü nexus 5 in arkasında google var ve her güncellemeyi note 3 ten önce alacaktır bu da bi gerçek. Ama sen bilirsin tabi. Bana kalsa note 3 al ama aralarındaki fiyat farkı da neredeyse 1 milyar bunu da unutmamak lazım

Teşekkürler tavsiyelerin için.Birde Note 3 şuan en fazla kaç yıl güncelleme alır ki acaba? Fiyat konusundada çok haklısın.

KD1907

KD1907

Üye
Teşekkürler tavsiyelerin için.Birde Note 3 şuan en fazla kaç yıl güncelleme alır ki acaba? Fiyat konusundada çok haklısın.
Valla hiç bilmiyorum ama şöyle diyim samsung ne zaman güncelleme çıksa hep en son çıkardığı telefon verir. Bunu bi örnekle açıklıyım şimdi kitkatın dağıtımına başlandı ve samsung cephesinden ilk önce note 3 aldı. Şu an polonyada note 3 için kitkatın dağıtımına başlandı. Daha sonra s4 alır sonra s3 ya da s4 mini falan..Biraz saçma oldu ama anlarsın umarım :)

bilinçli

bilinçli

Üye
    Konu Sahibi
Valla hiç bilmiyorum ama şöyle diyim samsung ne zaman güncelleme çıksa hep en son çıkardığı telefon verir. Bunu bi örnekle açıklıyım şimdi kitkatın dağıtımına başlandı ve samsung cephesinden ilk önce note 3 aldı. Şu an polonyada note 3 için kitkatın dağıtımına başlandı. Daha sonra s4 alır sonra s3 ya da s4 mini falan..Biraz saçma oldu ama anlarsın umarım :)
En büyük sorun orda o kadar para verip telefona 1 yıl sonra güncelleme gelmemesi çok kötü oluyo ya.

KD1907

KD1907

Üye
En büyük sorun orda o kadar para verip telefona 1 yıl sonra güncelleme gelmemesi çok kötü oluyo ya.
Ya 1 yıl değilde şöyle diyim note 3 bene 2 yıl güncelleme alır sonra çok geç almaya başlar ve en son hiç vermezler. Zaten o zaman da yeni telefon almış olursun. Ama bu güncellemelerle alakalı bi takıntın varsa nexus 5 al derim. Seçim sana kalmış.

Artles

Artles

Üye
Ya 1 yıl değilde şöyle diyim note 3 bene 2 yıl güncelleme alır sonra çok geç almaya başlar ve en son hiç vermezler. Zaten o zaman da yeni telefon almış olursun. Ama bu güncellemelerle alakalı bi takıntın varsa nexus 5 al derim. Seçim sana kalmış.

Note 2 sence android 5 alir mi ? Veya 1 sene sonraki güncellemeyi ? :)

bilinçli

bilinçli

Üye
    Konu Sahibi
Tşekkürler.Takıntı yokda insan o kadar para verince takıntı olusuyo :D

KD1907

KD1907

Üye
Note 2 sence android 5 alir mi ? Veya 1 sene sonraki güncellemeyi ? :)
Ya 1 sene sonrakini de alsın artık daha çıkalı kaç ay oluyo ki samsungun amiral gemisi sonuçta. Ayrıca android 5 ne zaman çıkar ki?
Tşekkürler.Takıntı yokda insan o kadar para verince takıntı olusuyo :D
Aynen sen 2100 tl yi bi yetime versen ne kadar mutlu olur. Gidiyosun bi telefona veriyosun sonra adamlar takmıyolar bile. Güncelleme vermiyolar falan. Bu yönden en iyi apple. Çıkardıkları her güncelleme çok iyi. Ayrıca ayrı ayrı dağıtma yok bi çıkarıyolar hem ipad alıyo hem iphone bide her modeli alıyo. Bu yüzden apple yi tebrik ediyorum valla :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus 5

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Nexus 5

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5' de 18 ay güncelleme alacak. Google ın telefonları için böyle bi açıklaması var o 18 ay içerisinde ne çıkarsa şansına mesela 5 mi çıktı 5 i alırsın 6 tımı çıktı alırsın gibi :D Fakat zaten saf android yani öyle her markanın her güncellemede kendi telefonuna verdiği ek özellikler gibi bişey bekleme. Ha note 3 ün ek özzellikleri seni cezbediyosa G2 yede bakabilirsin fiyatı nexus 5 le hemen hemen aynı sayılır hatta 50 tl daha ucuz darty ve migrosta :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 3 al.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Kıyasla diye internet sitesi var telefonların artı eksi yönlerini ayrintisiyla veriyor bence bi oraya bak

KD1907

KD1907

Üye
Oraya da bakabilirsin ama versus diye bi telefon karşılaştırma sitesi var orası daha ayrıntılı bi şekilde karşılaştırıyor telefonları. Ama biraz ingilice bilmen lazım :oke:

LimePie

LimePie

Üye
güncelleme yönünden nexus 5 batarya ömrü içinde note 3 ekranı daha iyi amoled note 3 almalısın bence aralarında pek büyütecek kadar fark yok çünküram olarakta note 3

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
güncelleme yönünden nexus 5 batarya ömrü içinde note 3 ekranı daha iyi amoled note 3 almalısın bence aralarında pek büyütecek kadar fark yok çünküram olarakta note 3
IPS ekran amoledden her zaman daha iyidir

Üst Alt