Telefon şarjdayken sakın konuşma yapmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
bnm acimdan sorun yok telefonla konusmaktan nefret ederim :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buna sevindim bacım:D

minoo

minoo

Üye
Msjlasmak daha qüzel + saqlikli :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen vur mesaja ne uğraşıcan konuşmakla:ehe

minoo

minoo

Üye
Evet abim aynen :ehe
ama tel elimden düsmüyo :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O zaman elden olursun kulaklar sağlam kalır:D

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler Mehmet...
Bu hatayı yapan o kadar çok kişi var ki...
En azından duyurulması gerekeni duyurmuşsun....

destroy116

destroy116

Üye
kendimi bildim bileli telefon şarjda iken konuşuyorum bişi olmayacağını ümit ediyorum :D

Godfather

Godfather

Üye
Mehmet abi sağolda şimdi şarjdan çekip konuşuncada batarya ile telefon mahvoluyor :ehe

Ben zarar olduğunu bildiğim halde şarjda iken konuşuyorum :s Artık ne yaparsak :D

Konu 1 yıllık bu arada :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Tamamda senin konuşma bedavan oldumu istediğin kadar konuşursun herkesi ararsın :D

Ama senin mesaj bedavan oldumu herkese mesaj at onların olmadıktan sonra bir işe yaramaz ;)

Bence konuşmak daha iyi derdini daha iyi anlatırsın :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler Mehmet...
Bu hatayı yapan o kadar çok kişi var ki...
En azından duyurulması gerekeni duyurmuşsun....
Rica ederim Nur ben dahil malesef çoğumuz unutarak veya bilerek bu hatayı yapıyoruz:(
kendimi bildim bileli telefon şarjda iken konuşuyorum bişi olmayacağını ümit ediyorum :D
Bu zamana kadar olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez dikkat edelim kardeşim:D
Mehmet abi sağolda şimdi şarjdan çekip konuşuncada batarya ile telefon mahvoluyor :ehe Ben bunu bildiğim halde şarjda iken konuşuyhorum :s Artık ne yaparsak :D

Tamamda senin konuşma bedavan oldumu istediğin kadar konuşursun herkesi ararsın :D
Ama senin mesaj bedavan oldumu herkese mesaj at onların olmadıktan sonra bir işe yaramaz ;)
sağol len Hasan bugünlerde bedava mesajı olmayan mı kaldı ben çoğu zaman mesaj atıyorum bedavalar boşa gidiyor:D bu aralar mesajda atmıyosun ne o tl mi bitti:D

Godfather

Godfather

Üye
Hiç sorma abi yaaa :ehe 2 Aydır almıyorum artık vodafone kulllanıyorum :D SMS devrim bitti :D Mağlum bazı şahıslar olmayınca sms ede gerek olmuyor :D

Tuba

Tuba

Üye
Mehmet abi sağolda şimdi şarjdan çekip konuşuncada batarya ile telefon mahvoluyor :ehe

Ben zarar olduğunu bildiğim halde şarjda iken konuşuyorum :s Artık ne yaparsak :D

konunun 1 yıllık olması güncelliğini yitirmez çünkü hala cep telefonu kullanıyoruz ve aynı hatalar devam ediyor....:(
belki dikkate alanlar çıkar :)

Godfather

Godfather

Üye
konunun 1 yıllık olması güncelliğini yitirmez çünkü hala cep telefonu kullanıyoruz ve aynı hatalar devam ediyor....:(

Evet yitirmez. Öylesine dedim zaten. Sen ne yapıyorsun telefon sarjdaykenmi konuşuyorsun yoksa çıkarıpmı ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç sorma abi yaaa :ehe 2 Aydır almıyorum artık vodafone kulllanıyorum :D SMS devrim bitti :D Mağlum bazı şahıslar olmayınca sms ede gerek olmuyor :D
Bazı şahıslar derken vay köftehor vay vodafon var haberimiz yok:D
Hasanın demek istediği şu eski telefonlarla yeni telefonlar arasında çok fark var yani patlama rişki daha az:ehe

Godfather

Godfather

Üye
Bazı şahıslar derken vay köftehor vay vodafon var haberimiz yok:D

Hasanın demek istediği şu eski telefonlarla yeni telefonlar arasında çok fark var yani patlama rişki daha az:ehe

:ehe Geçen aldım pcde net yok onu bağladımda giriyorum napacağız :ehe NUmarayı veririm abi :D

Patlama rişki eski telefonlarda daha az ben elektronik ile çok ilgilenirim ölçü aletim var benim 5210 un içini açtımda daha doğrusu dışındaki plastiği çıkardığımızda ölçüm yaptım plastiğin altındaki metale elektrik vermişler fabrika çıkışı öyle... Yani çok güvensiz...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hee öyle:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt