Artık ne yaparsak

Rica ederim Nur ben dahil malesef çoğumuz unutarak veya bilerek bu hatayı yapıyoruzteşekkürler Mehmet...
Bu hatayı yapan o kadar çok kişi var ki...
En azından duyurulması gerekeni duyurmuşsun....

Bu zamana kadar olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez dikkat edelim kardeşimkendimi bildim bileli telefon şarjda iken konuşuyorum bişi olmayacağını ümit ediyorum![]()

sağol len Hasan bugünlerde bedava mesajı olmayan mı kaldı ben çoğu zaman mesaj atıyorum bedavalar boşa gidiyorMehmet abi sağolda şimdi şarjdan çekip konuşuncada batarya ile telefon mahvoluyorBen bunu bildiğim halde şarjda iken konuşuyhorum
Artık ne yaparsak
![]()
Konu 1 yıllık bu arada
--------------- Ekleme ---------------
Tamamda senin konuşma bedavan oldumu istediğin kadar konuşursun herkesi ararsın![]()
Ama senin mesaj bedavan oldumu herkese mesaj at onların olmadıktan sonra bir işe yaramaz![]()
Bence konuşmak daha iyi derdini daha iyi anlatırsın![]()
bu aralar mesajda atmıyosun ne o tl mi bitti
konunun 1 yıllık olması güncelliğini yitirmez çünkü hala cep telefonu kullanıyoruz ve aynı hatalar devam ediyor....Mehmet abi sağolda şimdi şarjdan çekip konuşuncada batarya ile telefon mahvoluyor![]()
Ben zarar olduğunu bildiğim halde şarjda iken konuşuyorumArtık ne yaparsak
![]()
Konu 1 yıllık bu arada
--------------- Ekleme ---------------
Tamamda senin konuşma bedavan oldumu istediğin kadar konuşursun herkesi ararsın![]()
Ama senin mesaj bedavan oldumu herkese mesaj at onların olmadıktan sonra bir işe yaramaz![]()
Bence konuşmak daha iyi derdini daha iyi anlatırsın![]()

konunun 1 yıllık olması güncelliğini yitirmez çünkü hala cep telefonu kullanıyoruz ve aynı hatalar devam ediyor....
belki dikkate alanlar çıkar![]()
Bazı şahıslar derken vay köftehor vay vodafon var haberimiz yokHiç sorma abi yaaa2 Aydır almıyorum artık vodafone kulllanıyorum
SMS devrim bitti
Mağlum bazı şahıslar olmayınca sms ede gerek olmuyor
![]()

Hasanın demek istediği şu eski telefonlarla yeni telefonlar arasında çok fark var yani patlama rişki daha azkonunun 1 yıllık olması güncelliğini yitirmez çünkü hala cep telefonu kullanıyoruz ve aynı hatalar devam ediyor....
belki dikkate alanlar çıkar![]()

Evet yitirmez. Öylesine dedim zaten. Sen ne yapıyorsun telefon sarjdaykenmi konuşuyorsun yoksa çıkarıpmı ?

Bazı şahıslar derken vay köftehor vay vodafon var haberimiz yok
Hasanın demek istediği şu eski telefonlarla yeni telefonlar arasında çok fark var yani patlama rişki daha az![]()
Geçen aldım pcde net yok onu bağladımda giriyorum napacağız
NUmarayı veririm abi