ÁŔÁŚ
Üye
kardeş kayıt yaptırdım tam güvenilir mi sen kazandın mı hiç bu siteden standart üyelik ücretsiz diyo diğer üyelik paralı diyo anlayamadım orasını bilgilendirirmisin
sisteme kaydolduktan sonra sol kısımda banka hesap nıo var orayabanka hesap numaranı giriyorsun ve paran hesabına yatıyorkardeş üye oldum arkadşalarım ıdavet ettim kaandım diyelim parayı nasıl alcam bende elime nasıl geçecek
kardeş senin dediğni linke tıkladım süpe worm kontorol paneli çıktı ben normla üyeyim sanırım arkadaşlarımı kayıt ettiremiorum...numaralrı nerden kayıt yaptırcam ??? net bi bilgi verirsen sevinirim yada numaranı pk me bırak konuşak)
--------------- Ekleme ---------------
wede reklam başlat diyo ama ücretli, sanırım onlar bence milletten para sökmenin peşinidler) kazanamdım bişi bi 5 dolarım var.. arkadaşlarımı kayıt yaptırdım pc üzerinde benim linkten puan yazıldı ama para yazılmadı püff
IBAN Nedir ?Kardeş ben numarlaı kaydettim örneğin 50 tane şuan hesabımda 30 dolar gözüküyo banka hesap noya diyo ıban no sunu yazın diyo ıban nu hangisi oluyor ?? Wede banka hesap no yu yazdıktan sonra gidip anında hesabımızdan çekebilirmiyiz...bu30 dolar yatıyor dimi hemen bilgi veririsen sevinirim
siteyi iyi incele arkadaşım ama önyargılı yaklaşma öyle yaparsan para kazanamazsın sistem güvenilir asla sahtekarlık falan olmazValla siteden hiç birşey anlamadım
peki kardeş sen bilirsin ama anlaşılırsa karışmam bide ilerde reklam mesajı gönderileceği zaman sadece gerçek numaralara gönder parayı alınca sende yazarsan buraya diğer arkadaşlar içinben programları kullanmıyorum kardeş kafadan numara sallıyorum arkadaş ekliyorum ordan kazanıyorum parayı100 olana kadar yapıyım o zaman
burdan para kazanan varmıki
o numaralara sen istediğin sürece ve senim izninle sadece senin seçtiğin arkadaşlarına reklam gidiyor senden habersiz kimseye mesaj gitmiyecektir sende önyagılı yaklaşmayıbırak sende para kazanmaya hemen başlaarkadaslar bence yapmayın sizn nuumaranızdan ekledıyınız numaralara reklam gdio sıkıntıya kalabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?