Telefon Ram Yüksek Gösterme RAMBooster v3.0 (s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turla

turla

Üye
ya şu proları tam olarak denedikte sonra sunmuş olsanız şu güzelim maxicepe olmazmı yani arkadaşlar haksızmıyım

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten denedim;)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
deneyelim bakalim
Paylasim icin saol

maleguard

maleguard

Üye
teşekkürler ama sisx veya sis olsaydı çok daha etkili olurdu birde pek fazla işe yaramıyor diyorlar buna
Gerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görün :oke: n73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ya şu proları tam olarak denedikte sonra sunmuş olsanız şu güzelim maxicepe olmazmı yani arkadaşlar haksızmıyım

denendi :oke: diğer sayfalardaki mesajları okursanız görüceksiniz. :)

İşe yaramayan programın ne işi var burada?

Rami hızlandırmak nasıl olur???

Ram hızlandırmak ne demek???

Konuya gerçekten emek vermişsin ama programın bir işe yaradığı yok....

Eğer program sağlam olsaydı bu kadar olumsuz mesaj gelmezdi...

Ramı hızlandırmak şöle olur atık geçici dosyalar ramda birikme yapıyor ve programı kapatsanız dahi onlar orada kalio tek çare telefonu kapatıp açmak ama bu program o derttan kurtarıyor.

ramı hızlandırmak açık ve net ramı boşaltarak ramın rahatlamasına dolayısıyla telefonun rahatlamasına sebep oluyor:oke: denemeden yorum yapmayın :oke:

eğer bu pro 4mb ram boşaltabiliyorsa bir hesap yapalım
benim n73 ümün açılış rami 21 mb
bu programı açınca 4mb ram giderse 17mb kalır
quick boost yapınca 4mb rami boşaltır ve free ram 21 mb olur
sonra programı kapatınca 4mb ta programın kapladığı yerden ram açılr ve free ram 25mb olur
aranızda n73 kullanıpta bu programı açtıktan ve kapattıktan sonra 25 mb boş ram olduğunu gören biri varmı ?:yuru

onu n73 te görmek imkansız gibi bişiy çünkü ramı çok küçük :)

ayrıca arkadaşı ezmeyin :nono: çok yararlı bi paylaşım yapmış

hacilarli

Üye
emeğine sağlık...
paylaşım için teşekkürler...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görün :oke: n73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum :oke:

Ramı hızlandırmak şöle olur atık geçici dosyalar ramda birikme yapıyor ve programı kapatsanız dahi onlar orada kalio tek çare telefonu kapatıp açmak ama bu program o derttan kurtarıyor.

ramı hızlandırmak açık ve net ramı boşaltarak ramın rahatlamasına dolayısıyla telefonun rahatlamasına sebep oluyor:oke: denemeden yorum yapmayın :oke:

onu n73 te görmek imkansız gibi bişiy çünkü ramı çok küçük :)

ayrıca arkadaşı ezmeyin :nono: çok yararlı bi paylaşım yapmış

açıklamaların için teşekkürler:oke:

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler...

malik_44

malik_44

Üye
çok teşekkür ederim ellerine sağlık:yuru

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kardeş teşekkür edelimde hiç bir halta yaramıyor ne yazıkki.Freemember gibi bir uygulama yokmu s60v3 için

işte sorunda orda kardeş bu java uygulaması optimize edemiyor yetersiz ve eksik kalıyor telefon n73

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkür edelimde hiç bir halta yaramıyor ne yazıkki.Freemember gibi bir uygulama yokmu s60v3 için

işte sorunda orda kardeş bu java uygulaması optimize edemiyor yetersiz ve eksik kalıyor telefon n73

abi öncelikle yorum için tşk. n73 için açıklamalarım bir önceki saydalarda:oke:

alemci776

alemci776

Üye
teşekküğrler

FreeCaptiv3

FreeCaptiv3

Üye
Teşekkürler

gurbet0001

Üye
çooook teşekkür arkadaş

oguziverson

oguziverson

Üye
çok saoll verim alırlım inş

democles34

democles34

Üye
teşekkürler

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
hmm güzel bişeye benziyo indirmek lasım

Crixus07

Crixus07

Üye
arkadaslar nasıl pc nın ramının yukselmesı ıcın parca gerekıosa cep ıcınde ole bu sadece ramı bosaltmak ıcın bı program ama ii yınede paylasım ıcın saol

esen71

Üye
Öncelikle programı veren arkadaşa teşekkürler. Ben program uzmanı değilim ama merak edip programın resmi internet sitesine baktım. Adresi şöyle: Programın satış fiyatı 11.89 Dolar. Ödül almış bir program diyor. Cnet, Download.com, Tucows, Softpedia.com, Sharewarerating.com gibi siteler tarafından seçilmiş, 5 yıldız almış bir program diyor. Andorid, Blackberry, Symbian, Windows Mobile & J2ME Platformlarında çalışan farklı versiyonları var. Uyumlu telefonların listesi de şurda:

cowboy09

Üye
saol güzel paylaşım işime yarayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt