Gerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görünteşekkürler ama sisx veya sis olsaydı çok daha etkili olurdu birde pek fazla işe yaramıyor diyorlar buna
n73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum 
ya şu proları tam olarak denedikte sonra sunmuş olsanız şu güzelim maxicepe olmazmı yani arkadaşlar haksızmıyım
diğer sayfalardaki mesajları okursanız görüceksiniz. 
İşe yaramayan programın ne işi var burada?
Rami hızlandırmak nasıl olur???
Ram hızlandırmak ne demek???
Konuya gerçekten emek vermişsin ama programın bir işe yaradığı yok....
Eğer program sağlam olsaydı bu kadar olumsuz mesaj gelmezdi...
denemeden yorum yapmayın 
eğer bu pro 4mb ram boşaltabiliyorsa bir hesap yapalım
benim n73 ümün açılış rami 21 mb
bu programı açınca 4mb ram giderse 17mb kalır
quick boost yapınca 4mb rami boşaltır ve free ram 21 mb olur
sonra programı kapatınca 4mb ta programın kapladığı yerden ram açılr ve free ram 25mb olur
aranızda n73 kullanıpta bu programı açtıktan ve kapattıktan sonra 25 mb boş ram olduğunu gören biri varmı ?![]()

çok yararlı bi paylaşım yapmışGerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görünn73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum
--------------- Ekleme ---------------
denendidiğer sayfalardaki mesajları okursanız görüceksiniz.
Ramı hızlandırmak şöle olur atık geçici dosyalar ramda birikme yapıyor ve programı kapatsanız dahi onlar orada kalio tek çare telefonu kapatıp açmak ama bu program o derttan kurtarıyor.
ramı hızlandırmak açık ve net ramı boşaltarak ramın rahatlamasına dolayısıyla telefonun rahatlamasına sebep oluyordenemeden yorum yapmayın
onu n73 te görmek imkansız gibi bişiy çünkü ramı çok küçük
ayrıca arkadaşı ezmeyinçok yararlı bi paylaşım yapmış

Gerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görünn73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum
Ramı hızlandırmak şöle olur atık geçici dosyalar ramda birikme yapıyor ve programı kapatsanız dahi onlar orada kalio tek çare telefonu kapatıp açmak ama bu program o derttan kurtarıyor.
işte sorunda orda kardeş bu java uygulaması optimize edemiyor yetersiz ve eksik kalıyor telefon n73
kardeş teşekkür edelimde hiç bir halta yaramıyor ne yazıkki.Freemember gibi bir uygulama yokmu s60v3 için
Gerçekten çok güzel iş yapıo deneyin görünn73 altına pek yarayacağını düşünmüyorum
işte sorunda orda kardeş bu java uygulaması optimize edemiyor yetersiz ve eksik kalıyor telefon n73
abi öncelikle yorum için tşk. n73 için açıklamalarım bir önceki saydalarda![]()