Telefon Ram Yüksek Gösterme RAMBooster v3.0 (s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Programı daha önceden 6300ımda denemiştim. Ram yükselttiği falan yok. Zaten hiçbir program 5mb olan telefon ramini 10mb yapamaz. Sadece rami optimize eder. Ama yararı sadece 1 saniye sürer. Yani bi işe yaramaz.

6300da 2mb ram var ve normal çalışırken ortalama 300 kb ram yiyor. Bu program rami optimize ederek ram kullanımını 250-260 kbye indiriyor. Ama optimize işleminden sonra ram yine yavaş yavaş 300kbye çıkıyor. Programın bi yararı yok anlayacağınız.
Ayrıca programı bilip bilmeden orda bi düğme var bas gitsin edalarıyla program sunacaksanız bence hiç vermeyin daha iyi.
arkadaşım 6300 s40 telefonu deilmi bn s60 3rd olan 2 telefonumda denedim
eğer bir yararı yoksa sen nie iindirdin internette sen bu programı biraz araştır istersen:oke:

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Bu program için daha önceden internette araştırmıstım

:hmmm bildiğim kadarıyla java için ayrılmıs ram bölümünü hızlandırıyor.

Erdsoft_06

Erdsoft_06

Üye
Programın tam olarak nasıl ram yükselteceğini açıklar mısınız ? Paylaşımınız için teşekkür ederim

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Programın tam olarak nasıl ram yükselteceğini açıklar mısınız ? Paylaşımınız için teşekkür ederim

bir önceki sayfada tam olarak açıkladığıma inanıyorm:)
proyu bn yapmadım:) bnm bildiğim şey opitons ya da seçeneklerden quick boosta tıklıosuunuz.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Daha önce kuLlanmıştım bu programı. ama bence devman daha güzeL ;)

ram temizleme gibi bi program yokmu. telefonda galeriye mesajlara felan cok girip cıkınca telefon baya yavaslıyor. restart atmadan da ram bosalmıyor. böyle bi pro varsa paylasırsanız seviniriz....
iyi calışmalar....
memory monitor, Devman Hatta FexPlorer biLe işinizi görür.

efendi_lord

Üye
nasıl kullanılıyor kimse bişi yazmamış ki
rami nasıl yükseltiriz bi zahmet yazsaydınız

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ertanbey

ertanbey

Üye
eyvallah eline sağlık sağol

gokhans19

Üye
arkadaşım 6300 s40 telefonu deilmi bn s60 3rd olan 2 telefonumda denedim
eğer bir yararı yoksa sen nie iindirdin internette sen bu programı biraz araştır istersen:oke:
6300 da s60 v3 jar olan çoğu şey çalışabiliyor. Yararı vardır diye indirdim zaten. Programı biliyorum. Bi halta yaramıyor.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
6300 da s60 v3 jar olan çoğu şey çalışabiliyor. Yararı vardır diye indirdim zaten. Programı biliyorum. Bi halta yaramıyor.

walla bi halta yaramıyor diyorsun bu programı süs olsun diemi yüzbinler burdan ve çeşitli sitelerden indirmiş...
eğer senin bir işine yaramıyorsa kullanma zaten 6300ın bildiğim kadarıyla rami yüksek yani kısaca söyelemek istediğim şey:
bu programında sana ihtiyacı yok seninde bu programa;)

arven_005

arven_005

Üye
kardeş telefon hızlanıo gibi oluyor da handy taskman kullanıyorum onda ram'e ait bişey değişmiyor ??

maleguard

maleguard

Üye

S60 telefonda denemeden böle bi karara varma:oke: internette gezerken çok işime yario bunu açmadan nette gezersem 20dkda yetersiz ram dio bu açıksa arkada hiç sorun yok :oke: S40 telefonu olanlar boşa indirmesin bi işine yaramaz :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telefon hızlanıo gibi oluyor da handy taskman kullanıyorum onda ram'e ait bişey değişmiyor ??

oraya bakma sen nette gezerken bu program altta açık olsun farkı hissedicen :oke:

arven_005

arven_005

Üye
oraya bakma sen nette gezerken bu program altta açık olsun farkı hissedicen :oke:[/QUOTE]

eyvallah

ALPARS™

ALPARS™

Üye
nasıl çalışıyor bu proğram?Açıklarsan güzel olur.

greentaner

Üye
eeee hic bir ayar yapmıyor muyuz. teşekkurler

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
proyu arka planda tutun we seçenekten quick boost yapın
galiba bu 3. yazışım:s

maleguard

maleguard

Üye
programın kullanımı programı çalıştırın seçeneklerden hide yapın yada menü tuşuna basarak arka plana atın atmadan önce alttaki ayarları yapın ve rahat ramın keyfini çıkarın :oke:

en iyi ayarlar programı açıp settingsteen basic settings girin "Interval to auto-optimize ram" 10mins olarak değiştirin "auto-recover if RAM goes under" bunu 10% olarak ayarlayın seçeneklerden save yapın programı kapatın tekrar açın bu ayarlar yapılınca program otomatik 10dkda bir ramı sıkıştırıcak bu kadar :oke:

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
programın kullanımı programı çalıştırın seçeneklerden hide yapın yada menü tuşuna basarak arka plana atın atmadan önce alttaki ayarları yapın ve rahat ramın keyfini çıkarın :oke:

en iyi ayarlar programı açıp settingsteen basic settings girin "Interval to auto-optimize ram" 10mins olarak değiştirin "auto-recover if RAM goes under" bunu 10% olarak ayarlayın seçeneklerden save yapın programı kapatın tekrar açın bu ayarlar yapılınca program otomatik 10dkda bir ramı sıkıştırıcak bu kadar :oke:
teşekkürler

kral7

kral7

Üye
tskr

anaksunamon

Üye
arkadaşım ben profesyonel bir telefoncu olarak sakın yanlış anlama ama verdiğin programın neler yaptığını bilmediğini görüyorum.
telefonun ram hızıyla oynarsan ana kitte aşırı ısınma yapar ve telefonun beynini yani çipini öldürür ve telefon geriye dönülmez akşamın ufkunda kaybolur.bu programı yüklerken bir daha düşünün arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt