Tavsiye Moto G ye karşılık lumia önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Moto G ye karşılık lumia önerisi
Moto G yi satıp yada takas edip lumia almayı planlıyorum
Wp 9 alacak bir cihaz olsun :)
Kasmasın donmasın
Kamerasi idare eder de ön kamerasıda olsun :)
920-925 arasindaki fark ne mesela ?
Sonra 630 büyük ekranli olandi sanirim o telefon nasil nesi var nesi yok ?

Bide wp de snapchat var mı ?

Bana pişman olursun gibi laflarla gelmeyin :) rahat hazirana kadar kullancam o cihazı wp hakkındada hic bir sey bilmiyorum :)

Cihazini moto g ile takas etmek isteyende olursa pm atsın konuşuruz :)

heathrow

heathrow

Üye
Androiddeki uygulama çeşitliliğini özleyebilirsin. 620 kullandım. Doğru düzgün gazete uygulaması bile yoktu o dönemde. Tarayıcıdan da gazete okuyamıyorsun flash player desteği yok çünkü. Bu basit bir örnek.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
luckysleven

luckysleven

Üye
burada lumiasini moto g ile takaslayacak birini cok zor bulursun ama 925 920 hatta 820 moto g ile dusunmeden takaslanir

• Beğen
lazye

lazye

Üye
Bende 925 veya 920 takas düşünüyorum :) bendede moto g var :)

• Beğen
emz

emz

Üye
Abi yukarıda 620 kullandım demiş birisi. İlk olarak en alt sınıf cihazlardandır kendisi. İkincisi ekranı küçük. Gazete uygulaması olarak en son hangi tarihte aratmış bilmiyorum ama ne ararsan buluyorum. Son olarak flash desteğinden bahsetmiş ama hiçbir sistem artık desteklemiyor çünkü html5 var. Her işini görür. Sorulara güncel lumia kullananların cevap vermesine dikkat et. Eskisiyle aynı değil artık sistem ;)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, B.A.R.O.N, The Pierre ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Katılıyorum :oke: Andorid sistemi ile Windows Phone sistemi karşılaştırması yapmak için geçiş yapılacak sistemi kullanan arkadaşlar önerileri avantaj ve dezavantajları belirtirlerse daha doğru bir seçim olmuş olur.

Not: Pek yakında bende kısmetse :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz, TheDarkStar7 ve 3 diğerleri
heathrow

heathrow

Üye
Tecrübemizi aktarmak da suç mu oldu?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tecrübemizi aktarmak da suç mu oldu?
Tecrübe bu şekilde aktarılmaz arkadaşın sorduğu soruları iyi okumakla olur. Bende yıllardır Android ve İos sistem kullanıyorum. Ancak kalkıpta arkadaşa veya soranlara bunu kullanma diyemem dememeliyiz.Tecrübe kullandığınız bir veya bir kaç modelle olmaz. Tecrübe farklı sistemler arasında geçiş yaparak kazanılır.Burada elbetteki fikrini söyleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Serhan
heathrow

heathrow

Üye
Tecrübe bu şekilde aktarılmaz arkadaşın sorduğu soruları iyi okumakla olur. Bende yıllardır Android ve İos sistem kullanıyorum. Ancak kalkıpta arkadaşa veya soranlara bunu kullanma diyemem dememeliyiz.Tecrübe kullandığınız bir veya bir kaç modelle olmaz. Tecrübe farklı sistemler arasında geçiş yaparak kazanılır.Burada elbetteki fikrini söyleyebilirsin.
Tecrübe aktarmak ile fikir söylemek arasında ne fark var? Birini yapamıyorum, diğerini yapmakta özgürüm

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
925 800tl ye kadar düştü , zamanında 1600 tl idi :bottom: ( :( )
Onu düşünebilirsin , 920 den farkı çok , anlatamıyorum ama iki telefonu eline alsan anlarsın..
Ama ikisininde tek eksiği sd kart (hafıza kartı) desteği olamması.. Bu biraz sana oyunlarda sorun çıkarabnilir..
Kamerası mükemmel , 8.7 pure wiew kamerası var.. Ben çekerken çok eğleniyorum hem net hem daha canlı çekiyor..
Kasma donma vb. olmaz android gibi değil merak etme :)
Snapchat var :
Kısaca dediklerine hayli hayli 925 uyuyor.. Yazdıklarımı iyi oku sonra pişman olma :)
Rica Ederim Şimdiden :deal:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emz, UpOneTR ve Serhan
...decode...

...decode...

Üye
Moto G yi satıp yada takas edip lumia almayı planlıyorum
Wp 9 alacak bir cihaz olsun :)
Kasmasın donmasın
Kamerasi idare eder de ön kamerasıda olsun :)
920-925 arasindaki fark ne mesela ?
Sonra 630 büyük ekranli olandi sanirim o telefon nasil nesi var nesi yok ?

Bide wp de snapchat var mı ?

Bana pişman olursun gibi laflarla gelmeyin :) rahat hazirana kadar kullancam o cihazı wp hakkındada hic bir sey bilmiyorum :)

Cihazini moto g ile takas etmek isteyende olursa pm atsın konuşuruz :)
Resmi Snapchat uygulaması yok ama Rudy Huyn'un 3. parti 6snap uygulaması mevcut mağazada ve snapchat kadar başarılı. Kendim de kullanıyorum. Resmi Snapchat uygulaması konusunda Joe Belfiore yapımcılarla görüştüklerini söylemişti fakat hala o konuda bir bilgi yok.

Buradaki konuları biraz ayrıntılı incelemişseniz zaten WP kullananların kasmadan şikayet ettiklerine hiç rastlamamışsınızdır. :)
920-925'in kameraları arasında çok fark yok, İkisi de 8.7 mp, Pureview teknolojisi ve Carl Zeiss lensi kullanıyorlar. 925'in daha iyi çekim yaptığı söyleniyor fakat arasında çok büyük kalite farkı yok. 925 alacaksanız 32 gb'lık modelini almaya bakın, hafıza sıkıntısı yaşamamak için. 920'nin çoğu yerde 32 gb'lık modelini bulmak mümkün ama 925'in 32 gb'lığı vodafone dışında fazla yerde bulunmuyor sanırım. 630, 920-925'e oranla 1 tık daha alt sınıf bir telefon. Ön kamerası yok. Bu yüzden direk eleme durumu olabilir sizin adınıza. Uygulama konusunda çok oyun arayan birisi değilseniz marketi üzmez sizi.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bence şimdilik bulaşma neden dersen wp'de uygulama kalitesi sıfır. Snapchat orijinal hali yok

• Beğen
The Pierre

The Pierre

Üye
Wp9 alacak cihaz bulamzsın maalesef
.
.
.
.
.
.
Çünkü wp10 gelecek dün win10 tanıtıldı 9 yok :ehe dediklerine göre 4 inç ile 80 inç arası her win yada wp 8 cihaz alacakmış 10'u ama 620 3,8" :hmmm bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: emz, UpOneTR, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
The Pierre

The Pierre

Üye
İşin kötüsü benim pc 80,1 inç şimdi ben win 10 yükleyemez miyim? :(

• Beğen
Tepkiler: lazye ve UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye
925 iyi olur sanırım, büyük ekran istiyorsan 1320
Bende alıcam yakında

• Beğen
Tepkiler: Serhan, lazye ve UpOneTR
oznkrts

oznkrts

Üye
alıcaksan siyah 925 al 1320 ye hiç bulaşma 925 çok karizma duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: lazye ve UpOneTR
pirenuri

pirenuri

Üye
Katılıyorum :oke: Andorid sistemi ile Windows Phone sistemi karşılaştırması yapmak için geçiş yapılacak sistemi kullanan arkadaşlar önerileri avantaj ve dezavantajları belirtirlerse daha doğru bir seçim olmuş olur.

Not: Pek yakında bende kısmetse :bigstar:
Oo seni de aramızda görmek güzel olur

• Beğen
Tepkiler: emz, Serhan, UpOneTR ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...