Invoke
Üye
925 iyi olur sanırım, büyük ekran istiyorsan 1320
Bende alıcam yakında
Wp mi alıcan?

925 iyi olur sanırım, büyük ekran istiyorsan 1320
Bende alıcam yakında

Androiddeki uygulama çeşitliliğini özleyebilirsin. 620 kullandım. Doğru düzgün gazete uygulaması bile yoktu o dönemde. Tarayıcıdan da gazete okuyamıyorsun flash player desteği yok çünkü. Bu basit bir örnek.
Niye, alamaz mıyım?Wp mi alıcan?![]()
Niye, alamaz mıyım?![]()
Kendime değil başkasına alıcam

Orası uzun konu boş ver, konu uzamasınAlabilirsin de sen sevmiyorsun diye biliyordum, ondan şaşırdım.![]()

Merhaba, tecrübelerinizi tabi ki aktarabilirsiniz, bu forumun amacı da bu zaten. Fakat tecrübe aktarırken bilgilerinizin doğruluğundan emin olmalısınız. Örnek Olarak;
Tarayıcıda gazete okumak için Flash Player desteğine ihtiyaç yoktur. Bu durumda verdiğiniz "Tarayıcıdan da gazete okuyamıyorsun flash player desteği yok çünkü." bilgisi tamamen yanlış ve yanıltıcı bir bilgi. Video izlemek için derseniz o ayrı bir konu fakat neredeyse tüm sitelerin dahili medya oynatıcıları ha keza youtube, dailymotion ve vimeo gibi sitelerin hepsi html5 destekli medya oynatıcılara sahiptir. Bu durumda tarayıcı üzerinden internette video izlemede de sıkıntı yoktur.
Flash player artık sadece flash ve java tabanlı online içeriklerde ihtiyaçtır.
Konu Sahibi arkadaşın sorusuna gelirsek; Moto G fiyatının cihazıdır. Fakat bir Lumia kullanıcısının takas etmesi biraz düşük bir ihtimal.
Lumia almak istiyorsanız bütçeyle orantılı olarak 1200 TL civarında satışa sunulacak olan Lumia 830 ve 900 Tl civarında satışa sunulması beklenen Lumia 735 ciddi keyif verecek cihazlardır.
anladım fakat o manşetleri gezinme de flash Player isteyen bir özellik değil kaldı ki hiç okumadığım gazeteler fakat şimdi sizin için baktım manşet sorunsuz kullanılıyor. Aynı ve hatta daha gelişmiş manşet yapısı maxicep.com portal sayfasında var ve o da Lumia cihazda sorunsuz dönüyorHocam ilginize teşekkür ederim. Benim kast ettiğim şey neydi? Habertürk gazetesi ya da Sözcü gazetesi mobil sitesi var. Mobil siteyi açtık. Manşetler var. Android'de dolphin browser ile manşetler arasında gezinebiliyorum, açabiliyorum. Lumia'da manşetler arasında gezinemiyordum.
Lumia 1320 batarya performansı olarak piyasadaki en iyi cihazlardandır. Lumia 925'le kıyaslanmaz bile fakat kamera olarak da tam tersi Lumia 925 açık ara fafk yapıyor.Hepinize cok teşekkür ederim
1320 yi kast etmistim 630 değil yanlis oldu![]()
1320 yada 925 arasinda bakicam amacım oyun uygulama değil
Telefon olsunekrani iyi olsun internete girsin yeter
![]()
1320 nin şarj kamera ve ekran kalitesi nasil acaba kullanan var mi ?
Lumia serisine gıcığım yok. Eğer şarjı iyi olsaydı tüm eksiklerine rağmen bir süre daha kullanırdım, takas etmezdim. Bilemiyorum bende öyleydi.anladım fakat o manşetleri gezinme de flash Player isteyen bir özellik değil kaldı ki hiç okumadığım gazeteler fakat şimdi sizin için baktım manşet sorunsuz kullanılıyor. Aynı ve hatta daha gelişmiş manşet yapısı maxicep.com portal sayfasında var ve o da Lumia cihazda sorunsuz dönüyor
Tesekkür ederim pm atayım bi@westmoreland takas etmek istiyordu t50 ile 925 i belki moto g de olabilir 925 e karsi

Hepinize cok teşekkür ederim![]()
1320 yi kast etmistim 630 değil yanlis oldu![]()
![]()
1320 yada 925 arasinda bakicam amacım oyun uygulama değil
Telefon olsunekrani iyi olsun internete girsin yeter
![]()
1320 nin şarj kamera ve ekran kalitesi nasil acaba kullanan var mi ?