Sorunsuzum
Üye
Telefon önerisi yapabilicek olan var mı?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır nokia kullanan biriyim ama artık değiştirmek istiyorum şu ana kadar android,ios falan bu tür telefonlara hiç bulaşmadım yani bu telefonlar hakkında pek bi bilgim yok hatta hiç bi fikrim yok hangisi iyidir hangisi aldığı parayı hakediyo bilmiyorum.forumda konu açmadan önce arkadaşlarla telefon seçtik ama baktık işin içinden çıkamıcaz öneriyle bi de buraya sormaya karar verdim yardımcı olabilirseniz abartmıyorum gerçekten çok mutlu olucam
Benim kafamda sony ericsson xperia ray var kullanıcı yorumları gayet iyi telefon yönünde 8mp kamerası varmış yabana atılıcak bi durum değil ama sadece kamera için de bi telefona o kadar para verilmez gibi geliyo bana,telefonda oyun oynama gibi bi isteğim yok whatsapp belki bi iki uygulama daha fazlasını istemiyorum.bütçem 500-700 lira arası bu fiyata göre bi telefon önerebilir misiniz
- - - Eklendi - - -
Kimse yok mu?
Benim kafamda sony ericsson xperia ray var kullanıcı yorumları gayet iyi telefon yönünde 8mp kamerası varmış yabana atılıcak bi durum değil ama sadece kamera için de bi telefona o kadar para verilmez gibi geliyo bana,telefonda oyun oynama gibi bi isteğim yok whatsapp belki bi iki uygulama daha fazlasını istemiyorum.bütçem 500-700 lira arası bu fiyata göre bi telefon önerebilir misiniz- - - Eklendi - - -
Kimse yok mu?