Ben zaten 4+4 sorun yapar demedim böyle bir şey söyleniyor ama bence yapmaz dedim. Neyse şunları söyleyim Z de hafıza kartı girişi var. Dahili ise yanılmıyorsam 16gb olması lazım. S4de de vardır heralde s3de vardı. s4 dahilisi 32filandır Zden yüksektir. Bir de o arka çalışanları kafana donar mı diye. 2gb ram var ikisinde de donma filan olmaz.
Bir de hala arada kaldım demişsin bir şey daha ekleyim, One için xdada alimünyum kısmın kolay çizileceğini okudum. Hatta adamın birinin teli çizik çizik olmuş. Bir de dün teknosaya gittim Z'ye bakmak için. Biraz ağırlık bekliyordum ama sanki tel elimde değilmiş gibi çok hafifti, o arkası filanda cam ama nasıl cam anlamadım yumuşacık. Tabi uzun uzun bir oyun oynamışlığım filan yok ama tasarımını ben beğendim. Ekranı da iyi bence o alttaki sanal tuşları hiç beğenmemiştim ama gidip kullanınca sorun çıkarmadı çok rahat kullandım. Kamerası çok küçük göründü gözüme. Yandaki kapatma tuşu da çok iyi bence zorluk çekmiyorsun tek elle. Bir kaç resim çekip epey yakınlaştırdım sorun yoktu bu arada.
Neyse bir de okuduklarımı söyleyim, deniliyor ki:
-İşlemciler hd ye geçmedi daha telefon üreticileri erken davrandı.
-qualcomm 600 bile hd için değil s4pro da hd kasar.
---Aslına bakarsan ben de çok aradayım, yazın tel alıcam ama bakalım.
Bir de şu var Sony geliştiricilere daha çok imkan veriyor. Her şey açık. Samsung ve HTC de öyle değil kaynak kodlarını gizli tutuyorlar. xdaya girdiğiniz de bellidir zaten çeşit çeşit Xperia projesi var :P Daha çok geliştiriliyor ve bizim istediğimiz gibi değiştirmemize imkan veriyorlar.
- - - Eklendi - - -
He bir de o ufak çekirdekler var diye çok uzun bir şarj sağlayacağını düşünmüyorum ben one x den diyorum yani çok mu farklı oldu diğerlerinden? Ortalama her android günde 1 şarj ediliyor ya çok takılmıyorum onun için ben o olaya mecbur edecen yani başka yolu yok.
- - - Eklendi - - -
"Google: Galaxy s4 multi view"
Ben de seviyorum bu özelliği