Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Nasıl Uygun Mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgn52
Üye
Konu Sahibi
Telefon Nasıl Uygun Mu ?
arkadaşlar 2.el nokia n8 200Tl fiyatı nasıl acaba iyimidir internette ikinci ellerin fiyatı 200 den fazla acaba almalımıyım telefonun sadece imei bir pasaporta işletilecek.
HakaN-06
Üye
Çin malı yada çalıntıdır. O paraya N8 bulamazsın
61semih
Üye
kardesım bosuna heveslenme hakanında dedıgı gıbı ya çalıntı ya çakmadır o fıyata n8 olmaz n73 un bırkac model ust modellerını anca bulabılırsın
Jrcan1
Üye
Çalıntı,Çin malı olabilir.Ayrıca bozukda olabilir.
cyber
Üye
Büyük ihtimalle çin malıdır
futbol123
Üye
sahtedir onlar orjinal hayatta bulamassın o fiyata
dgn52
Üye
Konu Sahibi
Yok arkadaşlar telefon orjinal ve şuan elimde 2 günden beri inceliyorum telefon süper 12 Mp kamera falan ama Telefon şuan kapalı bir pasaport bulup işletilmesi gerek şimdi onu arıyorum işte .Birde 30 gün içinde yurt dışından gelmiş olacak telefonda kısmi çizikler var ama o kadar önemli değil genel itibariyle telefon iyi yabancı değil satan kişi.
Yok arkadaşlar telefon orjinal ve şuan elimde 2 günden beri inceliyorum telefon süper 12 Mp kamera falan ama Telefon şuan kapalı bir pasaport bulup işletilmesi gerek şimdi onu arıyorum işte .Birde 30 gün içinde yurt dışından gelmiş olacak telefonda kısmi çizikler var ama o kadar önemli değil genel itibariyle telefon iyi yabancı değil satan kişi.
Bence genede dikkatli ol.Birkaç gün sonra boom!!! olmasında...
burakakul
Üye
Moralini bozmak gibi olmasın ama, internetten N8'in sıfır modellerine bakarsan ilginç bir fiyata aldığını anlayacaksın, inşaallah kötü birşey çıkmaz altından.