>>Telefon İçin 3 Günde 5 TL !! Herkese !! Bedava Kontör !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
>>Telefon İçin 3 Günde 5 TL !! Herkese !! Bedava Kontör !!
Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Site: reklamekrani
Ne Kadar Kazanırım?:
>> İzlediğiniz her reklam için 0.25 Puan kazanıyorsunuz
>> Kendi referansınızla üye ettiğiniz kişilerden kişi başına 0.5 Puan kazanıyorsunuz(Sizin üye ettikleriniz hiç bir şey kaybetmez)
>> Günde en fazla 8 puanlık reklam izleyebiliyorsunuZ.
Küçük Bir Hesaplama:

Günde; 8 Puan + 4 Üye = 9 Puan (Yani 9 Kontör)
Haftada; 9x7 = 63 Puan/Kontör
Ayda; 9x30 270 Puan/Kontör Eder...
Gerçekten oldukça karlı bir sistem..

Püf Noktalar Nelerdir?:
4- Puanlarınızı lazım olmadıkça çekmeyin. Toplu olarak yükleyin böylece hattınızın kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

3- Daha fazla kazanmak için arkadaşlarınıza önerin, forumlarda legal yollarla paylaşın, msn gruplarına başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yollayın. Bu yöntem daha fazla kazanmanızı sağlar.

2-Reklamekrani.com'da video izlerken biraz daha zamandan tasarruf sağlamak için video yüklenirken bir şey indirmeyin.

1- ReklamEkrani.com'da video izlerken zamandan tasarruf sağlamak için; bu adresi yer imlerinize ekleyiniz ve her video izledikten sonra buraya basınız. Bu sayede videoyu izleyip kodu yazdıktan sonra yaklaşık 30 sn beklemezsiniz ve daha pratik olur.
Nasıl Üye Olabilirim?:
Üye Olmak İçin Tıklayınız.
Not: Link Referanslıdır. Üye olduğunuz takdirde 3 Gün İçinde 5 Kontör Gelecektir(Hiçbirşey yapmasanız dahi!)

Transfer İşlemi & Extra Kazanma ve Sorunlarınızı(3Harf1Rakam gibi...) özelden yazınız. Reklam olmaması için burdan vermiyorum. İsteyen olursa özelden linki atabilirim.

Sorularınızı Buradan Veya Özel Olarak Sorabilirsiniz. Puan Transfer işlemi için resimli anlatımın url'sini yollayabilirim isteyene. Reklam olmaması açısından buraya paylaşmıyorum
Bu konudaki her şey bana aittir.

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve salih1906baba

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Teşekkürler ben üyeyim ama gelmedi daha 5 kontör :(

C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
Gelmesi yakındır. Lütfen ne zaman üye olduğunu ve gelince hangi gün geldiğini buraya yazar mısın.

--------------- Ekleme ---------------

Ödemeyi aldığıma dair kanıtı buraya koyuyorum. Her ihitimale karşı :)

İşte Ödeme Kanıtı. 23 Nisan 2010'da Çekilmiştir.

Adilx05

Adilx05

Üye
Arkadaşa Gelmiş ... Bende Üyeyim Ama Videoları İzleyemiyorum :S Bi Yardım Lütfen...

C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
internet explorer ile açman gerek ve windows media player olması gerek. Eğer hala izleyemiyorsan Özel mesaja bak :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Sağolasın bende mozilla ve chromeyle denedim Saol...

C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

office boyxD

:@ sen bu konuyu DAHA ÖNCE AÇMAMIŞMIYDIN??KENDİ REFİNİ DE KOYMUŞ KURNAZA BAK

:@ sen bu konuyu DAHA ÖNCE AÇMAMIŞMIYDIN??:bann:KENDİ REFİNİ DE KOYMUŞ KURNAZA BAK:vur
:bann::bann::BAN

C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
Silindiği için açtım arkadaşım. Refli veya refsiz hiç bir şey farkediyor mu? Nedir bu bencilliğin anlayamıyorum!

Resmin biri gitmiş kanıt burada

er7705

er7705

Üye
şimdi sıcak fırsat bu mu bunu bilmeyen yok :bann::bann::bann:

C-JoPa

C-JoPa

Üye
    Konu Sahibi
Bilmeyen yoksa imzan niye?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadaslar tartismayin ltfn bilen bilir bilmeyen ogrenir evt konu vardi zaten gerek gorulurse yoneticiler siler zatn

erhanandosman

erhanandosman

Üye
benımkı daha güzel ben 100 tl aldım hemde 2 defa ımzamda var

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
gunde ne kadar veriyorki bu kac krs :hmmm 100 tl kac ayda aldin

Girdiğin site başına 0,2 tl tabi onunda sınırı var. bende yeni üye oldum bakalım alabilecekmiyim..sitede de ödeme yaptıklarına dair dekontlar var güvenilir bi siteye benziyor sende en azından deneyebilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt