C-JoPa
Üye
>>Telefon İçin 3 Günde 5 TL !! Herkese !! Bedava Kontör !!
Ne Kadar Kazanırım?:
>> İzlediğiniz her reklam için 0.25 Puan kazanıyorsunuz
>> Kendi referansınızla üye ettiğiniz kişilerden kişi başına 0.5 Puan kazanıyorsunuz(Sizin üye ettikleriniz hiç bir şey kaybetmez)
>> Günde en fazla 8 puanlık reklam izleyebiliyorsunuZ.
Küçük Bir Hesaplama:
Günde; 8 Puan + 4 Üye = 9 Puan (Yani 9 Kontör)
Haftada; 9x7 = 63 Puan/Kontör
Ayda; 9x30 270 Puan/Kontör Eder...
Gerçekten oldukça karlı bir sistem..
Püf Noktalar Nelerdir?:
4- Puanlarınızı lazım olmadıkça çekmeyin. Toplu olarak yükleyin böylece hattınızın kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
3- Daha fazla kazanmak için arkadaşlarınıza önerin, forumlarda legal yollarla paylaşın, msn gruplarına başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yollayın. Bu yöntem daha fazla kazanmanızı sağlar.
2-Reklamekrani.com'da video izlerken biraz daha zamandan tasarruf sağlamak için video yüklenirken bir şey indirmeyin.
1- ReklamEkrani.com'da video izlerken zamandan tasarruf sağlamak için;
Nasıl Üye Olabilirim?:
Üye Olmak İçin
Not: Link Referanslıdır. Üye olduğunuz takdirde 3 Gün İçinde 5 Kontör Gelecektir(Hiçbirşey yapmasanız dahi!)
Üye Olmak İçin
Site: reklamekrani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tıklayınız.
Ne Kadar Kazanırım?:
>> İzlediğiniz her reklam için 0.25 Puan kazanıyorsunuz
>> Kendi referansınızla üye ettiğiniz kişilerden kişi başına 0.5 Puan kazanıyorsunuz(Sizin üye ettikleriniz hiç bir şey kaybetmez)
>> Günde en fazla 8 puanlık reklam izleyebiliyorsunuZ.
Küçük Bir Hesaplama:
Günde; 8 Puan + 4 Üye = 9 Puan (Yani 9 Kontör)
Haftada; 9x7 = 63 Puan/Kontör
Ayda; 9x30 270 Puan/Kontör Eder...
Gerçekten oldukça karlı bir sistem..
Püf Noktalar Nelerdir?:
4- Puanlarınızı lazım olmadıkça çekmeyin. Toplu olarak yükleyin böylece hattınızın kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
3- Daha fazla kazanmak için arkadaşlarınıza önerin, forumlarda legal yollarla paylaşın, msn gruplarına başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yollayın. Bu yöntem daha fazla kazanmanızı sağlar.
2-Reklamekrani.com'da video izlerken biraz daha zamandan tasarruf sağlamak için video yüklenirken bir şey indirmeyin.
1- ReklamEkrani.com'da video izlerken zamandan tasarruf sağlamak için;
bu adresi yer imlerinize ekleyiniz ve her video izledikten sonra buraya basınız. Bu sayede videoyu izleyip kodu yazdıktan sonra yaklaşık 30 sn beklemezsiniz ve daha pratik olur.Nasıl Üye Olabilirim?:
Üye Olmak İçin
Tıklayınız.Not: Link Referanslıdır. Üye olduğunuz takdirde 3 Gün İçinde 5 Kontör Gelecektir(Hiçbirşey yapmasanız dahi!)
Transfer İşlemi & Extra Kazanma ve Sorunlarınızı(3Harf1Rakam gibi...) özelden yazınız. Reklam olmaması için burdan vermiyorum. İsteyen olursa özelden linki atabilirim.
Sorularınızı Buradan Veya Özel Olarak Sorabilirsiniz. Puan Transfer işlemi için resimli anlatımın url'sini yollayabilirim isteyene. Reklam olmaması açısından buraya paylaşmıyorum
Bu konudaki her şey bana aittir.
Bu konudaki her şey bana aittir.

sen bu konuyu DAHA ÖNCE AÇMAMIŞMIYDIN??KENDİ REFİNİ DE KOYMUŞ KURNAZA BAK
KENDİ REFİNİ DE KOYMUŞ KURNAZA BAK

100 tl kac ayda aldin