Telefon Ekranı Karıncalanma Yapıyor-Gidip Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Ekranı Karıncalanma Yapıyor-Gidip Geliyor
Merhaba.

Zenfone Go cihazımda aldığımdan beri sorunlar yaşıyorum. Ekran sorununu ayda bir yaşamaya başladım. Detaylar şu şekilde;
Bazen ekranı kilitliyorum, tekrar açınca ekran gelmiyor, karıncalanma oluyor eski tv lerde olduğu gibi 30 sn beklemek zorunda kalıyorum. Bunu ilk yaptıktan sonra ölü pikseller oluştu ikinci haftasında. Servise yolladım. Yetkili arkadaş koca pikselleri göremediğini söyledi cihaz geri geldi (küçük beyaz noktalar, siyah ekranda belli oluyor) Birde hızlı ön yükleme seçeneğini açıp akşam kapatıp sabah açınca aynı sorunu yaşıyorum. Özellik kapalı olunca sıkıntı yok.

Ne yapmalıyım arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum. Bir fikir verin lütfen...

kadikoy

kadikoy

Üye
benim eski nokiada benzer sorun vardı,ekranda çizgiler vardı ve çok net değildi.
ekran filmi denen bişey var ,ekranı -anakarta bağlayan meğer o gevşekmiş ,telefon düşünce, sallayınca yerinden oynarmış.ekran filmini değiştirdim problem kayboldu.
seninkinde önce yazılımsal olup olmadığını öğren;
1-herşeyi yedekle ve fabrika ayarlarını yeniden kur
eğer problem kalkarsa herhangi bir yazılımdan kaynaklanıyor demektir.
2-problem devam ediyorsa ekran veya ekran filmini değiştirerek çözüm arayabilirsin.

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi
benim eski nokiada benzer sorun vardı,ekranda çizgiler vardı ve çok net değildi.
ekran filmi denen bişey var ,ekranı -anakarta bağlayan meğer o gevşekmiş ,telefon düşünce, sallayınca yerinden oynarmış.ekran filmini değiştirdim problem kayboldu.
seninkinde önce yazılımsal olup olmadığını öğren;
1-herşeyi yedekle ve fabrika ayarlarını yeniden kur
eğer problem kalkarsa herhangi bir yazılımdan kaynaklanıyor demektir.
2-problem devam ediyorsa ekran veya ekran filmini değiştirerek çözüm arayabilirsin.
Fabrika ayarlarına 3 defa döndürdüm fayda vermedi. En iyisi tekrar servise yollayıp telefonsuz 3 hafta beklemek ve "bir sorun yok" mesajı almak lazım. Telefonu çok iyi koruduğumu düşünüyorum ayrıca. Kılıf vs. Kaç kere yere sert bir şekilde düştü birşey olmadı. Düşmeden kaynaklı olsaydı anlardım zaten. Teşekkür ediyorum düşüncelerini paylaştığın için.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sorunun Donanımsal Arkadaşın Dediği Gibi Sokette Sorun Vardır.Servise Ver Tekrar Tekrar

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Servis ısrarla geri göndererek insanı çileden çıkartabiliyor, tüketici haklarına başvurursanız işiniz kolaylaşır.

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi
Servis ısrarla geri göndererek insanı çileden çıkartabiliyor, tüketici haklarına başvurursanız işiniz kolaylaşır.
Sabrediyorum. Bayrama kadar sakin olmak istiyorum. Bayramdan sonra sonuna kadar uğraşacağım artık. 3 bin üstü telefon almak lazım illaki en iyi hizmet için. Alt tarafı telefon. 700 liralık da arayıp mesaj atıyor 5 bin liralık da. Herneyse...

Üst Alt