Telefon alırken seçiminiz nedir ? Sıfır mı? --- 2. el mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonu alırken.....

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
cogu ınsanın sıfır takıntısı vardır bu kesınlıkle takıntıyla alakalıdır arıza cıkar bılmem ne olur dıye dusunen az bır kısım :) yanı kuzenım telefoncu bayanlar ozellıkle bı ust model bısey cıktımı gul gıbı bakıp sakladıgı telefonunu getırıp satar bı ust modelını alırlar mış :) araştırıp kontrol ettıkden sonra 1 sene 2 sene garantısı dewam eden telefonlar var tek sorun arıza cıkar korkusu ıse :)
bayanlar mı bence erkekler daha sık telefon değiştiriyor :ehe

matchless

matchless

Üye

bayanlar mı bence erkekler daha sık telefon değiştiriyor :ehe

erkek kısmı teknolojıye daha meraklıdır yanı bı telefonu alır c d e f butun suruculerı butun klasorlerı butun uygulamaları herseyı kurcalar ınceler telefonu hatım eder :D kadın ıse telefonu alır kutudan cıkarır telefonu acar msj atar arama yapar resm ceker bıttı :D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
erkek kısmı teknolojıye daha meraklıdır yanı bı telefonu alır c d e f butun suruculerı butun klasorlerı butun uygulamaları herseyı kurcalar ınceler telefonu hatım eder :D kadın ıse telefonu alır kutudan cıkarır telefonu acar msj atar arama yapar resm ceker bıttı :D

Hiç üstüme alınmadım yazdıklarını :D

matchless

matchless

Üye

cevap vermeme hakkımı kullanıyorum :)

maxı cep harıcınde 28 senelık hayatım boyunca telefondan anlayan bırtane kız gormedım :D bırgun yanlıslıkla telefonunun dılını arabca yapmıs ve duzeltememıs dıye aglayan bır kız bıle gormusdum :D duzelttım dıe bana cok dua ettı valla cennete gıderım onun dualarıyla sanırım :D:D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Legendary_484

Legendary_484

Üye
sıfır alırım tabi ki de ikinci el adı üstünde kullanılmış başkasının malı :)

matchless

matchless

Üye
alınca senın malın oluo boşver :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
maxı cep harıcınde 28 senelık hayatım boyunca telefondan anlayan bırtane kız gormedım :D bırgun yanlıslıkla telefonunun dılını arabca yapmıs ve duzeltememıs dıye aglayan bır kız bıle gormusdum :D duzelttım dıe bana cok dua ettı valla cennete gıderım onun dualarıyla sanırım :D:D

bana da olmuştu bi kere. Tarifi anlatılmaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır alırım 28 kişi
ikinci el alırım 8 kişi

:heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...