Telefon alırken seçiminiz nedir ? Sıfır mı? --- 2. el mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Cep telefonu alırken.....

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alırken seçiminiz nedir ? Sıfır mı? --- 2. el mi ?
Evet ankete katılırsanız sevinirim...

Seçiminizin nedenlerini de mesaj olarak yazabilirsiniz ?

Ben sıfır almayı tercih ederim...

Nedeni : arıza ihtimali çok daha düşüktür...Ve temizdir :ehe

Birde şunu düşünüyorum ikinci el alacağın fiyata tamir ve donanım masrafı ile temiz sıfır bir telefon alınabilir...

Tamam en son çıkan ürünü alamayabilirim (fiyat açısından : bir önceki ürünün fiyatı yeni ürün çıkınca düşüyor çünkü :ehe )

Ama bir önceki ürünü alırım temiz olur diyorum :D

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sıfır alırım. 3. telefon lâzım olursa [ki şu an değil] o zaman 2. el alırım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende sıfır alırım.
2. el cihazlarda sorun çıkma ihtimali çok yüksek her ne kadar ilanlarde çiziksiz temiz vs. yazsada güvenemiyo insan işte.

• Beğen

fnldstntn

Üye
sıfır...

• Beğen
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
sıfır 2.elle ugraşamam.

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bence tamamen bütçeye bağlı bir şey. Mesela 5-6 ay önce 400 lira bütçem vardı o zamanlar x6 16 gb versiyonu sıfır fiyatı 650-700 civarıydı. Sıfır olarak alamayacağım için 2. el aldım. Telefon çiziksizdi,garantisi,kutusu,aksesuarları..vs herşeyi tamdı. Şuanda hiçbir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. O zamanlar 400 liraya sıfır telefon alsam 5 MP kamera, Carl Zeiss optiklerine sahip ve çift LED flaş, 16 gb dahili hafıza, kapasitif ekran, bu kadar kaliteli müzik keyfi..vs bu özelliklerin olması imkansızdı :) Anlaşıldıysam ne mutlu bana :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Sıfır almak daha mantıklı olur.Eski telefonum nerdeyse 3.eldi :D Telefonla konuşamıyordum mikrofon bozuktu.kendi kendine açılıp kapanırdı.yolda gelen aramayı cevaplamak için kayar kapağını ittirirdim.kapanırdı telefon :D

• Beğen
cyber

cyber

Üye
tabikide sıfır

----------Eklendi @ 14:17:51 ---------- Yazıldı @ 14:16:59 ----------

çünkü bozuk mu diye içimde kuşku kalmıyo

• Beğen
matchlessss

matchlessss

Üye
ben kesnlikle 2.el alirm ) sifr tlfna 300 400 fazla wermeye hc gerek duymuyorum suan 2.el n9 alsanz nekadar kullanlms olablrki :) ben bicok kez 2. El aldm we hc sorun yasamadm geyette uzun sureli kullandm tbki 2.el alrken dkkat edlmesi gerekenler war mesela sklmadan cok arastrmak lazim telefonun dsndaki czklerdnse icinin aclip tamir gormedgnden emin olmak lazim.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
sıfır olsun benim olsun 2.elle işim olmaz

• Beğen
matchless

matchless

Üye
evkurdan nakıte cevırmek ıcın n8 almısdım 1380 e aldım 14 gun fılan kullandım 800 tl ye sattım. alıcı baya bı sanslı adammıs 1380 nerde 800 nerde ;) sagı solu ıyı takıp ederse ınsan boş masrafdan kacınmıs olur

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hayatımda bir kere sıfır aldım :) her zaman ikinci el alırım almadan önce iyice kontrol ederim(cihaz açılmışmı,imeı durumu nedir vs..)..misal bugün xperia neo V aldım vatan bilgisayar'da sıfırı 725 tl iken ben sıfırına 600 lira verdim biraz uyanık olmak lazım :)

• Beğen
Narutodth

Narutodth

Üye
Hep sıfır tercih ettim ve hep sıfır tercih edicem. :)

• Beğen

qRumPy

Üye
Sıfır Alırım Kafam Rahat Olur ;)

• Beğen

Hasan

Üye
2.el alacaksam telefon yeni çıkmışşa alırım ki bu telefon az kullanılmış olur yine de ben telefonun içini dışıni kontrol eder ona göre alırım,ama kullanılmamış telefon en sorunsuzudur:oke:

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
sıfır telefonlardaa bile sorun çıkarken bide ikinci ellerde nasıl sorunlar çıkar kımbilir.....

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok pahalıysa 1500 2000 liraysa kafama koyduysam 2 el alırım yok hoşuma gitti fiyatıda 1000 lirayı geçmiyor peşin alırım 0

• Beğen
saruman_me

saruman_me

Üye
bütçen yeterliyse sıfır aksi takdirede temiz olduğunu anladığın anda 2. el cihazda almak anormallik olmaz..

• Beğen
matchless

matchless

Üye
cogu ınsanın sıfır takıntısı vardır bu kesınlıkle takıntıyla alakalıdır arıza cıkar bılmem ne olur dıye dusunen az bır kısım :) yanı kuzenım telefoncu bayanlar ozellıkle bı ust model bısey cıktımı gul gıbı bakıp sakladıgı telefonunu getırıp satar bı ust modelını alırlar mış :) araştırıp kontrol ettıkden sonra 1 sene 2 sene garantısı dewam eden telefonlar var tek sorun arıza cıkar korkusu ıse :)

• Beğen
onur027

onur027

Üye
2.el alırım sıfırına fazla para ödeyeceğime 2. El işten anladığım için kontrol edip alırım.hepte öyle aldım..cihazın temizliğine,tamir görmediğine emin olup alırım.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...