telefon alıcam hangisini önerirsiniz?=

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
E72

frknbbr34

Üye
eğer dokunmatik ve ucuz bişeler istiosan samsung corby i öneririm hem ucuz hem dokunmatik ayrıca kullanışlı ve dayanıklı lg t- 310 i de ii bence ama sen nasıl bişelr istion o önmli

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
yani e72 almayım mı ?

NewSoldier

NewSoldier

Üye
temiz bir 6630 bul 80-100 tl ye alırsın paranda cebinde kalır en iyi işletim sistemine sahip hızlı ve güvenilir!

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
temiz bir 6630 bul 80-100 tl ye alırsın paranda cebinde kalır en iyi işletim sistemine sahip hızlı ve güvenilir!

Bence 10 liraya falan 3310 vardır.Hatta bataryasını almazsa bedavaya verirler.İsletim sistemi hiç yok dert olmaz ohh
:ehe

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
:D yok kalsın o :D

trecool

trecool

Üye
en iyisi 2300:D hiçbir sorunu derdi yok f/p kralı:D

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
:d d:

blackaid

blackaid

Üye
galaxy pro

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
onun modeli pek hoşuma gitmedi

Ocean258

Ocean258

Üye
symbianlı telefonlardan uzak durmanı tavsıye ederım kardes o yuzden nokiadan vazgec bence.. benım bı oncekı telefon lg optımus me.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bıtanesı bence. bakmanı tavsiye ederim. Android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlarda sıkıntı cekmıyorsun, tasarımı ekran kalitesi ve parlaklıgı super.. ekran konusunda lg'nın ustune yok bence..

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
symbianlı ne demek oluyor birde kötü yönleri ne acaba ?

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
E72

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia ve symbian'dan uzak dur derım hocam.. androidli bi telefon tercih et bence..

NewSoldier

NewSoldier

Üye
hiçbirişletim sistemi sybian kadar tercih edilemez bence ne o ole adroid yok mame hikaye onlar en iyisi s60v2 yani 6630 derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...