Telefon Tavsiyesi Telefon Alıcam. Bakarmısınız

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcam. Bakarmısınız
Arkadaşlar her ay her hafta telefon değittirrim artık buna bi son verip bunu 2 yıl kullanmaya karar verdim su anda elimde s3 var ekranı kırık 350 400 tl gibi gider. kendi paramda koyup maximum 900 tl 1000 tl verebilirim.

düşündüğüm telefonlar şu şekilde
1_İphone 5
2_GMD Elite
3_Note 2
4_Nexus 5

bu zamana kadar hem android takıldım icimde bir ios sevdası var iphone 5 nasıl ? Elite Note 2 Ve Nexustaki performansı verebilirmi ? Örn: MC4 İphoneda kasarmı Tavsiyelerinizi bekliyorum

meg1ddo

Üye
ios istiyorsan iphone 5 al yoksa nexus 5, diğerlerini boşver.

1000 liraya ip5 veya nexus 5 alamazsın yalnız

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
1000 Liraya 2.El Alıcam zaten 0 Almam Ama ip5 ile ilgili performans nasıl mc4 mesela hangisinde akıcı. gmd elitetede icimde kaldı ancak arkasındaki kamera bombesi yuzunden hosuma gitmedi ama hic apple kullanmadım hem merak etmişimdir ? performans sıkıntı yaratmasından korkuyorum

Sorun olmaz.

Nexus5 veya ip5.
Elite da iyi bi tercih olabilir

fk555897

Üye
iPhone 5 kolay kolay oyunlarda kasmaz. Ama iPhone 5 almazsan Nexus 5 al. Diğerleri o kadar iyi değil.

Oyun konusunda nexus 5 den iphone 5 e göre daha fazla zevk alabilirsin

Invoke

Üye
Çünkü performans ikisinde de iyiyken nexusun ekranı büyük.

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Öylede android sıktı artık yani böle artık kalite tatmak istiyorum anlıcagınız İphone 5 de icimde kaldı anlıycagınız ama 4 inc ekran tatmin edermi sıkıntıdayım biraz.
+ Su Konuda Yardımınıza ihtiyacım var bakarmısını İstek - Yardimci Olurmusunuz - MaxiCep

Kerim.

Üye
İphone5 veya nexus5.
Android seviyorsanız nexus5 çok iyi

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar gm elitenin performansı cok yuksek baktımda ? ve su yukarıdaki linkteki sayfadaki sorunum nasıl cozubilir

Küçük ekranla yapabilirim diyorsan iPhone 5 al. Hem androidi kullanmışsın değişiklik olur.Androide devam diyorsan Nexus 5.

Kerim.

Üye
Arkadaslar gm elitenin performansı cok yuksek baktımda ? ve su yukarıdaki linkteki sayfadaki sorunum nasıl cozubilir
Eline bir nexus5 al sonra elitei al karar verirsin zaten herşey performans değil bence