Telefon Tavsiyesi Telefon Alacağımda. N900'e Rakip Olarak Düşündüğünüz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

antipaty

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağımda. N900'e Rakip Olarak Düşündüğünüz?
Arkadaşlar herkese iyi forumlar daha yeniyim yanlıış yere açtıysam kusura bakmayın.
Ben mesaj yazmak için uygun bir telefon istiyorum aynı zamanda dokunmatikte olsun ve görünüşüde ilgi çeksin.
kafamda nokia n900 var ama symbian ben onun gibi bu aradığım özelliklerin lduğu bir android arıyorum varmı acaba ücreti sorun değil yardımlarınızı bekliyorum.

klongs

klongs

Üye
xperia pro

doctorrr

doctorrr

Üye
Arkadaşlar herkese iyi forumlar daha yeniyim yanlıış yere açtıysam kusura bakmayın.
Ben mesaj yazmak için uygun bir telefon istiyorum aynı zamanda dokunmatikte olsun ve görünüşüde ilgi çeksin.
kafamda nokia n900 var ama symbian ben onun gibi bu aradığım özelliklerin lduğu bir android arıyorum varmı acaba ücreti sorun değil yardımlarınızı bekliyorum.
n900 symbian değil linux tabanlı maemo usta bilgine :)

klongs

klongs

Üye
klavyeli istediğin oyunuda acar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Peki tavsiye edebilirmisiniz ? maemo nasıldır bide :)

- - - Eklendi - - -

Neden xperia pro?

N900 Linux tabanlı ve gene Nokia tarafından geliştirilen Maemo OS'i kullanır.Ki bu telefonun özelliği sayesinde Android portu(NITDroid) yükleyebilirsiniz.Xperia Pro'da oynadığınız her şeyi rahatlıkla oynayabilmenizi sağlar.
Avantajları:
-Kilit yok.Ubuntu da dahil bir çok sistemi kurabilirsiniz.
-Direk palm web os oyunlarını yükleyebilirsiniz.
-Overclock yapabilirsiniz.
-Ram 256 Mb olmasına rağmen 742 Mb'lık sanal ram sayesinde çok rahat bir şekilde modern combat 3'ü bile oynarsınız.
Dezavantajları:
-NITDroid'de kamera gibi bazı özellikleri kullanamazsınız.
-Multitouch yoktur.
-Şu an için N9 gözde olduğu için geliştiricilerden pek destek göremeyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt