Telefon Tavsiyesi Telefon alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon alacağım
lumia 900 (lte siz), htc one s , gs2 , gs note , 808 pureview nokia'yı çok seviyorum verdiği performansı da biliyorum ama oyun ve uygulamaya gelince geri kalmak istemiyorum lumia 900'e android veya harmattan geliştirilse kesin alırım 808'in ekranı ve kamera teknolojisi gs2 nin sert hatları gs note adı yeter one s beats audio ve sense 4.0 hepsi harika imkanım olsa hepsini alırım ama n9 içinse şunu söylüyorum "güzel.basit.muhteşem . Yanlış zamanda. Yanlış yerde. Zamansız nokia n9. Mutlu sonla bitmeyen ama her kelimesinin tadını çıkartmak isteyeceğiniz bir hikaye." (alıntıdır) n9 bir aşktır.

nokia'ya bulaşma derim çünkü yakında dükkanı kapatıp Windows Mobile ile birşecekler gibi görünüyor. en iyisi bi Lg Optimus Black al sen bu olmaz dersen Android olsun da ne olursa olsun bence

Konu Sahibi
android almaya gönlüm pek razı gelmiyor zaten androidten nefret ediyorum uygulama sorunu olmasa yüzüne bile bakmam

KayraBey

Üye
android almaya gönlüm pek razı gelmiyor zaten androidten nefret ediyorum uygulama sorunu olmasa yüzüne bile bakmam

Uygulama sorunu olmasa yüzüne bile bakmam ne demek? Yani sence uygulama soruu var mı yok mu? Varse ne gibi sorun var merak ettim bir Symbian düşmanı olarak...

Konu Sahibi
amaçtan uzaklaşmıyalım tartışmaya da giremem hangi cihazı tavsiye edersin ve sebebi yeterli

---------- Eklendi @ 16:54:43 ---------- Yazıldı @ 16:53:24 ----------

Ben nokiayı kötülemiyorum ayrıca 8 ayıldır nokia kullanıyorum evde 5110,2100,3310,3410,1100,1280 var koleksiyon yapıyorum androidde güzel sistemdir

Nokia'yı kötülüyorsun demedim ki

Konu Sahibi
haklısın linux ve android geliştiricilerin wp ye odaklanmalarını bekliyorum ayrıca çok yankı yaptı cihaz

R.A.M

Üye
haklısın linux ve android geliştiricilerin wp ye odaklanmalarını bekliyorum ayrıca çok yankı yaptı cihaz
wp odaklanamazlar kapalı kaynak kodlu sistem linux,android vs. açık kaynak sistemlerdir windows phonu microsofttan başkası gelişteremez.

Konu Sahibi
htc nin wp 6.5 lu cihazlara android yükleniyor .

papakudioflu

Emekli Yönetici

wp odaklanamazlar kapalı kaynak kodlu sistem linux,android vs. açık kaynak sistemlerdir windows phonu microsofttan başkası gelişteremez.

Kapali kaynak kodlu olmasi gelistirilemez anlamina mi geliyor. Istersen xda developer a bir bak veya touchexperience e veya wphackers neler yapilabiliyor daha iyi gorursun. Adamlar yeni bir arayuz bile yaptilar sisteme

Türe

Üye
Lumia 900 , 4s ya da galaxy s3

aleranol

Üye
Alınacak telefon kesinlikle lumia 900

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...