marazruno123
Üye
lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsizArkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum
lumia 1020 seni rahat 5 sene götürürArkadaslar lumia 1020 nin navigasyonu ucretsiz derken internet olmadan kullaniliyormu ? Bide marazruno123 kardes kamera yuzunden 1020 almayi istiyorum uzun sene kullanacagim icin ileridede telefonun bi ozelligi hala iyi olsun istiyorum
lumialarda türkiye haritasını bir kere indirdiğinizde offline olarak internet gerekmeden direkt uydu üzerinden navigasyonunu yapıyor. yani evet tamamen ücretsiz
Ee, hadi artık alacaksan al sendeSora sora bir hal oldun, biz de SSS gibi olduk Hadi bakayım git al bir tane Lumia, sende katıl Amber bekleme eylemlerine, çabuk çabuk
htc al gdr2 geldi bize
AMBER'siz GDR2 olmaz
Dokunmadan algilayan ne demek ya super
Doğru yazdığına emin misin 925'i?bugun magazanin onunden gecerken piyasada kalmayan 920 yi gorunce hemen iceri girdim ve yanindaki 925 le soyle bir karsilastirdim aralarinda 350 tl gibi bir fark vardi bi yandan l920 32 GB iken diger yanda l925 16 gbydi iyice l920 ile kesistikden sonra cikma teklifi ettim kendisine nazik bir sekilde kabul etti o da ve artik birlikdeyiztlf alacaksan once bi gor derim
o arkadaş yurtdışından dostumDoğru yazdığına emin misin 925'i?Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da
o arkadaş yurtdışından dostum
Doğru yazdığına emin misin 925'i?Daha Türkiye'de resmi satışı başlamamış bir cihazdan bahsediyorsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?