ardacumhur
Üye
Peki lumia 1020 de bildirim gelmiyomus herhalde dogrumu ?
Yani diyosunuzki lumia 1020 tam size gore ? Trye ne zaman gelir bi fikriniz varmi ? 1600 den yukari vermek istemiyorum acikcasi ebayda filan 700 dolara var AMA gumruk sorunu var sizce suan dubaide satiliyormudur lumia 1020 ?
Sanmam. En fazla 1700-1800 falan olurArkadaşlar peki lumıa 1020 yı yurtdışından mı almak mantıklı olur yoksa trye gelince garantılımı almak ? Yanı trde 2000 lira olursa alamam
Ya 5 sene gitsin diyorum hala s4 tavsiyesi yapmayin 2 gb rami var sana 1100 kullandiriyo oyle telmi olur ? Bide ben araliga kadar bekleyeyim en iyisi zaten lumia 1020 de cikar alirim siz bana 920 deki kotu ozellikleri soleyebilirmisiniz ?
- - - Eklendi - - -
Ya 5 sene gitsin diyorum hala s4 tavsiyesi yapmayin 2 gb rami var sana 1100 kullandiriyo oyle telmi olur ? Bide ben araliga kadar bekleyeyim en iyisi zaten lumia 1020 de cikar alirim siz bana 920 deki kotu ozellikleri soleyebilirmisiniz ?
Fiyat icin sagolun, bide dedigim gibi 4-5 sene kullanacagim marketin gelismesini beklerim, navigasyonu falan nasil lumianin ? Telefon eglencelimi sizce yani ? Birde internet hizi nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?