yoğunlk sebebiyle ankaraya gönderdik dediler iyi dedim bir de ben daha sorun bile belirtmeden adamlar telefona güncel yazılım atıldı son test aşamasındadır yazıyodu takip de
söledim daha arızasını bilmeden nasıl yapıyorlar diye sonra arızayı söledim şimdi üst seviyeye gönderilmiş telefon
bekle biraz zaten dava açsan da aylar sürüyor. ama illa ben peşinde koşarım aylarda olsa diyorsan 20 günü geçtiği anda belgenle tüketici haklarına git şikayet etöle cidden çok takmıyorlar. benim telefonumuda istanbul bayiye gönderdim. 1 hafta kayıt bile etmediler 19 unda kayıt yapıldı telefon ankarada çıktıyoğunlk sebebiyle ankaraya gönderdik dediler iyi dedim bir de ben daha sorun bile belirtmeden adamlar telefona güncel yazılım atıldı son test aşamasındadır yazıyodu takip de
söledim daha arızasını bilmeden nasıl yapıyorlar diye sonra arızayı söledim şimdi üst seviyeye gönderilmiş telefon
bekle biraz zaten dava açsan da aylar sürüyor. ama illa ben peşinde koşarım aylarda olsa diyorsan 20 günü geçtiği anda belgenle tüketici haklarına git şikayet et

Cihazınız son test aşamasındadır. telefon komple mı değişmiş yoksa kart mı
TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB)
Hayırlı uğurlu olsun devlete mıllete vatanaallah gülegülekllanmayı nasıp etsin

Hayırlısı olsun, darısı benim başıma![]()