Telecervice

Sponsorlu Bağlantılar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
kvk çalışıyo c.tesi ama teleservice çalışmıyo o yüzden sayılmıyo diye biliyorum bende

evarietyw

evarietyw

Üye
Aradım sordum cumartesi saylıyormuş. Telefonum 15 gündür sıradaymış hala tamirine başlanmamış bunuda öğrendim. Bunlar işi uzatacaklar belli ne yapmamı önerirsiniz telefonu oradan alıp başka yere mi versem. bu htc lerin bordo teknik servis diye bi servisi varmış 3 gün içinde teslim ediyormuş. alıp orayamı versem acaba. bu kvk beni aylarca bekletecek gibi geliyo. adamların 20 iş günü umurlarında değil yasal haklarınız doğar diyo dalga geçer gibi gelecek falan demiyorlar.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
öle cidden çok takmıyorlar. benim telefonumuda istanbul bayiye gönderdim. 1 hafta kayıt bile etmediler 19 unda kayıt yapıldı telefon ankarada çıktı :D yoğunlk sebebiyle ankaraya gönderdik dediler iyi dedim bir de ben daha sorun bile belirtmeden adamlar telefona güncel yazılım atıldı son test aşamasındadır yazıyodu takip de :D söledim daha arızasını bilmeden nasıl yapıyorlar diye sonra arızayı söledim şimdi üst seviyeye gönderilmiş telefon :D bekle biraz zaten dava açsan da aylar sürüyor. ama illa ben peşinde koşarım aylarda olsa diyorsan 20 günü geçtiği anda belgenle tüketici haklarına git şikayet et

evarietyw

evarietyw

Üye
öle cidden çok takmıyorlar. benim telefonumuda istanbul bayiye gönderdim. 1 hafta kayıt bile etmediler 19 unda kayıt yapıldı telefon ankarada çıktı :D yoğunlk sebebiyle ankaraya gönderdik dediler iyi dedim bir de ben daha sorun bile belirtmeden adamlar telefona güncel yazılım atıldı son test aşamasındadır yazıyodu takip de :D söledim daha arızasını bilmeden nasıl yapıyorlar diye sonra arızayı söledim şimdi üst seviyeye gönderilmiş telefon :D bekle biraz zaten dava açsan da aylar sürüyor. ama illa ben peşinde koşarım aylarda olsa diyorsan 20 günü geçtiği anda belgenle tüketici haklarına git şikayet et

Ben bunlara zerre kadar güvenmiyorum telefonumu geri isticem bu cumaya kadar tamirine başlanmazsa. bordo teknik servise verecem htc nin telefonlarını 3 iş gününde teslim ediyorlarmış en geç ayrıca benim telefonun sorunlarını aynı gün hallediyorlarmış

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
Arkadaşlar sanırım nokia ve teleservice benden bıktı sonunda cihazımı değişmeye karar verdıler :) veya ben yanlış anladım

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun bana da öyle geldi :) Benim cihazın daha İstanbul'a varıp varmadığı bile yazmıyoru yahu bu teleservice'in sitesinde. Uyuz oldum nereyi aramak lazım acaba:hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nerden verdın kı nerden gonderdın

ÖEY

ÖEY

Üye
İzmir Teleservice'e verdim onlarda üst seviye servis merkezine gidecek dediler. Bugün Nokia müşteri hizmetlerini aradım ve sordum size mi geliyor yoksa teleservice'in kendi merkezine mi geliyor diye? Onlarda maltepe'de merkezi var teleservice'in oraya gelir cihazınız dedi. Onlarda teleservice'in bana linkini verdiği siteden takip ediyor çünkü ben de göremiyorum cihazını nerede diye dedi eleman. Yarın sabah zamanım olursa bir uğrayıp adamlara soracağım daha göndermediniz mi diye artık aklıma başka bir şey gelmiyor. Ya da cihaz istanbul'da ama zekiler internetteki takip sayfasını güncellemediler.:hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
sayfayı yenılemıyorlar :) benım telefonun cıkısını 13 yazdılar 15 şinde nokia yı aradım cıhaz hala test asamasındadır yazdılar oncekı gonderdım de:)

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman ben bunları yarın bir dürteyim en azından cihazın durumunu öğrenirim :D

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
bir değil iki kere durt birinide benım yerıme yap :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Ne demek zevkle :D:D

• Beğen
Tepkiler: hasansen_83
hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB)

Cihazınız son test aşamasındadır. telefon komple mı değişmiş yoksa kart mı

evarietyw

evarietyw

Üye
Kvk benim telefonumu bugun itibariyle sorunsuz ve tamiri tam yapılmış olarak teslim etti darısı başınıza :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı uğurlu olsun devlete mıllete vatana :):)allah gülegülekllanmayı nasıp etsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB)

Cihazınız son test aşamasındadır. telefon komple mı değişmiş yoksa kart mı

Anakart değişmiş olacak kasa kapak batarya aynen kalıyor. Keşke sıfır telefon verselerdi !

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
nokia yı aradım ana kart dedı teleservıce aradım kutusuz sıfır cihaz dedıler bende anlamadımkım doğru kım yalan soyluyor bakalım cihaz elıme bı gecsın de o znm gelırım nokia nın hakkından

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun, darısı benim başıma :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
(SWAP MB) ne anlama geldiğinibilen yo mu