Telecervice

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
Telecervice
Arkadaşlar cihaz dun servisten geldi bugun yine verdım :) ne komik bi durum değil mı ciha z oldu diye bana gelıyor akşam dondu kılıtlendı reset attım da altakı tuşların ışıkları sondu format attım fifa oynayayım dedım cıızzzzz cızzzzz diye sesler gelmeye başaldı hopalorden cıktım oyundan ekran kılıdını kapatıp açınca ses gelmeye devam edıyor bakalım değişim talep ettım ıyıcene soğrudum nokia dan lumia dan insan da heves bırakmıyorlar cıhazı kasım ayında aldım 8yda cıhaz 4 kere servislik oldu son 2 ayda da 3 cu oluyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bende 1 defa yolladım flaş patlamıştı cihaz baya oldu geleli hatası yok :D telecervices çok geç yolluyor :D 15 günde geliyor

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
bana sağlam cıha zgelsın yeterkı sure onemlı değil

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Teleservice'e kaç tane cihaz gönderdiysem, hepside sorunsuz bir şekilde bana ulaştı..
Benimde ön kamere lensine toz kaçıyordu, biliyorsunuz bilindik bir sorundu.
Servisten geleli 4 ay oluyor sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Başınıza gelen olaya çok üzüldüm. İnşaallah istediğiniz bir şekilde cihazınız size tekrar gelir.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ben 20 Haziran'da aldım. Şimdilik sorun yok inşallah sorunsuz kullanırım.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
geçmiş olsun kardeş inşallah istediğin gibi değiştirirler cihazını

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla İzmir teleservice tam evlere şenlik kimseye tavsiye etmem :D Flaş çalışmıyordu adamlar yaptık dediler ama flaş bir saniye patlayıp kapanıyor hemen :D Üstüne telefonun odaklamasını bozmuşlar daha fotoğraf çekmeden görüntüler bulanık :D Tekrar verdim dün servise bugün yarın çıkar bakalım bu sefer neresini bozdular :D

evarietyw

evarietyw

Üye
Ben kvk ya verdim tam bugün on gün oldu deli olacam hala gelmedi bi ben şanssızım bu konuda :( sadece tuş kilit tuşu problemi vardı :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende gündüz odaklama sorunu ve toz birikmesi için göndermeyi planlıyorum ancak odaklama sorunu için bi gdr2 yi beklemeye karar verdim. Sonrasında sırf toz için kısa bir ziyaret yapabilirim bir nokia servisi.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bende gündüz odaklama sorunu ve toz birikmesi için göndermeyi planlıyorum ancak odaklama sorunu için bi gdr2 yi beklemeye karar verdim. Sonrasında sırf toz için kısa bir ziyaret yapabilirim bir nokia servisi.

Tozdan kastın, ön kamera ise hiç beklemeden servise götürmeni öneririm. Çünkü problem her neyse çözüyorlar. Tozun girmesini engelliyorlar yani.

Dtn

Üye
Sanırım kameranın etrafını izole ediyorlar. Ben başka bir sorun için vermiştim, onu da halledip göndermişler, şimdi tek bi toz yok.

evarietyw

evarietyw

Üye
bugün kvk ya vereli tam on iş günü oldu. bana denk bi cihaz verirlermi sizce ama altını çiziyorum denk :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bende teleservice gönderdim telefonu kargo ile istanbul şubesine kargo geçen hafta 12 sinde ulaştı die haber verdi ama telefonum teleservicede olmasına rağmen 1 haftadır telefonu garanti için kayıt açmadılar. telefon ellerinde ama hiç bi şey yapmıyolar. hergun aradım nerdeyse bu gune kadar hep bi iki güne açılr dediler hala açılmadı. benim bu konuda bi yasal hakkım varmı? varsa yasal hakkımı kullanıp dava edicem bilgisi olan lutfen bilgisini aktarsın çok sıktılar daha beklemeden dava açıcam teleservice

evarietyw

evarietyw

Üye
bende teleservice gönderdim telefonu kargo ile istanbul şubesine kargo geçen hafta 12 sinde ulaştı die haber verdi ama telefonum teleservicede olmasına rağmen 1 haftadır telefonu garanti için kayıt açmadılar. telefon ellerinde ama hiç bi şey yapmıyolar. hergun aradım nerdeyse bu gune kadar hep bi iki güne açılr dediler hala açılmadı. benim bu konuda bi yasal hakkım varmı? varsa yasal hakkımı kullanıp dava edicem bilgisi olan lutfen bilgisini aktarsın çok sıktılar daha beklemeden dava açıcam teleservice
20 iş günü içinde kaydını yapıp tamir işlemlerini tamamlamak zorundalar. onların giriş yapması önemli değil bence kargonun onlara ne zaman ulaştığı kargo şirketinden tescil ettirilebilir ve o günden itibaren saymaya başlayabilirsin. 20 iş günü dolduktan sonra tüm yasal haklarını kullanabilirsin.

restmod

restmod

Üye

20is gununu gecerse degisim ve ya para iadesi talep edebilirsin

q0nzalez

q0nzalez

Üye
yani ben 12 sinde gönderdim 13 ünde onların eline geçti telefon ama bu gün kaydını girmişler sisteme 19 u yazıyo teleservice nin 23 gün sanırım iş günü hesabı. ben 19 unda kayıt etseler bile hakkımı savuncak olursam 13ünden itibaren bakıcam dimi yanlış anlamadım ?

restmod

restmod

Üye
yani ben 12 sinde gönderdim 13 ünde onların eline geçti telefon ama bu gün kaydını girmişler sisteme 19 u yazıyo teleservice nin 23 gün sanırım iş günü hesabı. ben 19 unda kayıt etseler bile hakkımı savuncak olursam 13ünden itibaren bakıcam dimi yanlış anlamadım ?

Evet oyle ellerine gectigi tarihten itibaren hesaplayacaksin

evarietyw

evarietyw

Üye
Cumartesi iş gününden sayılıyormu hesaplarken