tele fw attım ve sonuc tel acılmıyor acma düğmesine basıyorum tel titriyor ama acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lafbaz

Üye
    Konu Sahibi
tele fw attım ve sonuc tel acılmıyor acma düğmesine basıyorum tel titriyor ama acılmıyor
tele MegaloManiaX V1 fw sini attım 5530 icin arkadaşın teledede aynen bana kurduğumuz gibi kurduk sorun cıkmadı ama ben kendime kurdum herşeyi yapdım harfi harfina ama tel kapandı ve acılmıyor jafda böyle birşey cıkıyor kurarken ekranda gördüğünüz gibi oluyor yes desem acılmıyor no desem acılmıyor tel kaldım öyle 5530 :S

lütfen bi el atın tel acılmıyor :S

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
tlfnu sarja koy.bataryan zayif yada bitmis oldgndan acilmiyor.ama fw yuklendi bundan emin ol.

sarja koy ekran yanip sarj oldgnu gosterene kdr acma.

lafbaz

Üye
    Konu Sahibi
malesef ama sarjım ve takdımda denedim sonuc yine olmadı tam olarak fw yüklenmedi hata var koydum resmini yükleniyor son olarak orda kalıyor yes diyorum olmuyor no diyorum yine olmuyor en az 15 kere yükledim olmadı aynı işlemleri arkadaşın tele yapmısdık ilk seferde yükledik

Utku

Utku

Üye
5530 un fw yi mi yükledin:hmmm

lafbaz

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;2973539' Alıntı:
5530 un fw yi mi yükledin:hmmm

evet aynısını arkadşaa yükledim sorun cıkmadı bende :S olmadı işde gördüğnüüz gibi resimdeki yerde takıldı kaldı

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
tahminim v32 yüklwdin sonra beğenmedin c6fw ye geçmek istedin
çözümü ise 5530 v32 yi yükllemek buu navifirm diye bir programla indirip jaf la flash laya bilirsin
telefonun açılmamasını sebebi şu: sen v32 yi yükleyim v31 geçerken böyle yapar aynı şey 5800 dada olur v52 yükleyim v51 yaparken böyle olur sen benim dediğimi yap v32 yi indir kur %100 olur şahsen ben v32 yi yükleyip v31 e dönmek istdim aynısı oldu v32 yi kendime göre editleyip öyle flash ladım hadi geçmiş olsun

lafbaz

Üye
    Konu Sahibi
tahminim v32 yüklwdin sonra beğenmedin c6fw ye geçmek istedin
çözümü ise 5530 v32 yi yükllemek buu navifirm diye bir programla indirip jaf la flash laya bilirsin
telefonun açılmamasını sebebi şu: sen v32 yi yükleyim v31 geçerken böyle yapar aynı şey 5800 dada olur v52 yükleyim v51 yaparken böyle olur sen benim dediğimi yap v32 yi indir kur %100 olur şahsen ben v32 yi yükleyip v31 e dönmek istdim aynısı oldu v32 yi kendime göre editleyip öyle flash ladım hadi geçmiş olsun

kardeş bi el atarmısın ya [email protected] ekleyip anlatırmısın :s

_SpAwN_

Üye
aynı sorun bende de var yardım!!

SilentOne

SilentOne

Üye
kwsin sen bir üst fw de iken bir alt cfw yi kurmussundur

• Beğen
Tepkiler: kraldost

_SpAwN_

Üye
telefon 5530 V32.0.007 sürümündeydi bnde C6 CFW yüklemek istedim FW yüklendi ama telefon titriyor açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olabilecek??

dagozgur

Üye
ya benimde tel öyle oldu 5800 v 52 yükledim dil problemi çıktı diye bu defa v 40 yükledim tel gitti açılmıyor bir türlü açma kapama düğmesine bastığımda sadece titreme oluyor o kadar.. sanırım bir alt versiyon yüklediğinde öyle oluyor ama iş işten geçti ya gitti güzelim tel tamire göndermeden yapamaz mıyız arkadaşlar?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
dagozgur, önceki mesajlarda yazılmış ama ben bidaha yazayim. navifirm ile 5800 ın v52 dosyalarını indirerek flashlarsan telefonun açılır.

Navifirm : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html

Flashlamak için jaf veya phoenix lazım. ben navifirmden indirdiğim dosyaları phoenix ile flashladım.

jaf vardır sende v40 kurduğuna göre. phoenix linkini vereyim.

Phoenix : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

geçmiş olsun, kolay gelsin.

altinelmas

altinelmas

Üye
telefonumu uzun zamandır kapatmadan kullanıyordum dün kapatayım dedim telefon birdaha açılmadı i8910 hd samsung .kardeş telefon açılmayımı unutmuş dersin . servise gitmeden yapılabilecek birşey yok mu bilgisayara bağlıyorum orjinal kablosuyla fakat telefon açılmadığı için bilgisayar görmüyor . ekranda samsung yazısı ve bir süre hareket eden mavi ışık var başlatmayı başaramıyor virüs mü kaptı bilemiyorum . yardıma ihtiyacım var.

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Dün aynı sorunu bende yaşadım. Bataryayı tak cıkar titreşim olana kadar bas. Sonra usb ile pcye bağla telefonu jaf anlatımı var onu yap. Fakat jaf da flas a basmadan önce bataryayı cıkar tak. Sonra telefon açma kapama tuşuna bas derse bir kere bas. Zaten sonra kendisi yüklemeyi yapar. Aman sakın bir daha eski sürüm yükleme. Sonuç genellikle başarısız oluyor.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bakın sorun nedır kesın soylıyeyım attıgınız fw ye dıkkat edın eger atmadan oncekı fw attıktan sonrakınden dusukse yemez atmadan oncekınden ya ust ulacak yada denk baska da cozum yok korkma telın saglam ve calısıyor ben bu ıslemlerı defalarca yaptım hatta 001 yukledım 2-3 gun ugrastım telım kapandı olmadı acılmadı tıtredı durdu fılan ama sımdı v60 yuklu benden sana tavsıye navi ıle v60 fw dosyalarını ındır jaf la telıne at kullan hıc bısede olmaz tmm

*-king-*

*-king-*

Üye
orjinal yazılım atarsan çalışır dun bende yaptım aynısı oldu orjinall yazılım attım su an calısıyo hatta cfw yukledım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt