Tel. yine çalındı yardımmm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Tel. yine çalındı yardımmm :(
Telefonum yine çalındı offfffffffffffffffff :( napcam arkadaşlar yardımm edin

_KadirşinaS_

Üye
Yine dediğine göre artık yapacak tek şey var.Bundan sonra telefon alma bence.
Şaka bir yana da yapacak pek bişey yok be dostum.

mservank

mservank

Üye
valal geçmiş olsun dmeketen başka bir şey gelmez elimden daha dikkatli ol inş bulunur

BuRacK

BuRacK

Üye
polis e haber ver...
Allah yardımcın olsun bide d500 çalınmış :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
nasıl oldu oğuz'um..hayrola...çalındığın an direk polise müracat etseydin...Onlar bir araştırma yaparlar ..ama inşallah allahdan isteğim bulunması..allah yardımcın olsun kardeşm

researcher

Üye
pahalı telefon almamak lazım....calilyolar...

BuRacK

BuRacK

Üye
:megafon:ßence bir program var yüklüyosun istediğin noya senin telefonuna başka bi hat takılınca ssenin saçmiş olduğun numaraya telefonun adresi geliyo...ßide onu dene:oke:

ßurçiN

ßurçiN

Üye
nasıl oldu?önce bağlı olduğun operatörün bayisine git sonra kartının en son takıldığı trlin imei nosunu iste onlar bulur ve o telefonu iptal ettiryani o tel. bundan sonra türk operatörleri tanmımaz ancak bu kadar olur geçmiş olsun...:(

Altun.

Altun.

Üye
samsungda war mobil izleyici bunun gibi durumlarda işe yaryr. ama geçm iş olsun nasıl oldu y aolay??

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
dünden beri ugraşıyoruz ama telefonu çaldıgı gibi satmış tanıdık biri ama yeni hat aldım önceki hattımın numarasını kullanmıyorum hat benim üzerime degildi kötü oldu yazıklar olsun nediyebilirim

aynı ortamdan kişiydik yazık olduk yeni tel 2 hafta içinde gelcek inş.

Tşk ederim bilgileriniz ve yardımlarınız için...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
arkadaş kurbanımı oldun?

dreamgirls

dreamgirls

Üye
geçmiş olsun oğuz... :(:(:(
üzücü bi durum...

POWER

POWER

Üye
Geçmiş olsun oğuz :(

FirstClasss

FirstClasss

Üye
yenisini al :) geçmiş olsun keske olmasaydı geçmiş yani gelecekte de olasaydı ayy neyse üzülme can sağ olsun:)

delimakina

Üye
benimde telefonum çalınmıştı benim salaklığım ama aradım bu telefonu ben çaldım kardeşim arama bidaha dedi kapattı savcılık mavcılık işte 4-5 yıldır arıolar ^.^

Nazy

Nazy

Üye
Geçmiş Olsun Kardeşim

benimkide Çalınmıştı 3 Yıldır Savcılıkta
Hala Bulacaklar:@
Bide 3650 di Yeni Çıkmıştı Ozaman Ona Verdiğim Parayla Şimdi N80 alırdım

FirstClasss

FirstClasss

Üye
benimde telefonum çalınmıştı benim sa***lığım ama aradım bu telefonu ben çaldım kardeşim arama bidaha dedi kapattı savcılık mavcılık işte 4-5 yıldır arıolar ^.^

deli olur insan ya arama bi daha diyo ya:@

System X

System X

Üye
geçmiş olsun

technonur

technonur

Üye
bundan 2yıl öncede benim teli bizim sokakta zorla almaya çalışmışlardı sonra arkadaşlar saolsun tam teşkilat geldi baya büyük bi kavga etmiştik sonra şerefsizler karakola gitmişler bizi dövdüler diye :D oradada tanıdık polis vardı saolsun durumu anlattım sonra mahkemeye verme fln derken baya bi uraştım en sonunda tıktılar içeri umarım bidaha böyle pisliklerle karşılaşmazsın moralini bozmak gibi olmasın ama o telefonu daha bekleme giden gitmiş senin yapacağın şey operatörünü arayop teli kilitletmek

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
tel gitti artık yeni tel. gelcek Allahın izniyle yapılan gerçekten üzücü oldu artık :(

ilginiz için tşk ederim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...