Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şurda kendi aramızda eğlence amaçlı yarışmalar yapıyoruz uzatmanın anlamı yok. Baysal kardeşim olur hatalar yanlış anlaşılmalar bunu inat etmenin anlamı yok yarışmadasın işte katılıver kapansın bu konu.
Serhan
Üye
Çok uzattınız
Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi
asigsasi
Üye
Arkadaşlar mürteza arkadaşımız tüm iyi niyeti ile eğlence amaçlı yarışma düzenlemiş ortamı ufak tefek şeyler yüzünden bozmayın
Hermaphroditos
Üye
Ellerine sağlık abla güzel bir yarışma
mürteza16
Üye
Konu Sahibi
Neyse konu kapandı. Arkadaş çıktı yarışmadan. 19. sıra boş durumda.
Ufak tefek ? Yani konuşmayım diyorum ama konu açan arkadaşa da iyice yüklenmiş gibi olacak şuan yazdıklarımı onu tenzih ederek söylüyorum. Sonuçta bu bir yarışma ve bi şekilde buraya katılarak bi hak sahibi oluyorsun ama adil olmayan ve başkaların hakkına geçilecek şeyler oluyor haksızlığa uğrayan kişide doğal olarak hakkını savunuyor. Bırakında içimde kalmasın söyleyeyim bunuda. Yapım gereği gelemiyorum böyle şeylere. Umarım ufakta olsa anlamışsınızdır beni.
Ufak tefek ? Yani konuşmayım diyorum ama konu açan arkadaşa da iyice yüklenmiş gibi olacak şuan yazdıklarımı onu tenzih ederek söylüyorum. Sonuçta bu bir yarışma ve bi şekilde buraya katılarak bi hak sahibi oluyorsun ama adil olmayan ve başkaların hakkına geçilecek şeyler oluyor haksızlığa uğrayan kişide doğal olarak hakkını savunuyor. Bırakında içimde kalmasın söyleyeyim bunuda. Yapım gereği gelemiyorum böyle şeylere. Umarım ufakta olsa anlamışsınızdır beni.
tamam derdini anlattın fakat yanlışlık bende demiş kabul etmiş sende bu kadar büyütme sonuçta yarışmayı düzenleyen de üye bu durumu bile bile yapmış olacağını sanmıyorum neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım keyifli forumlar