teknosa ve vodafone bayileri skandal

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir keresinde buna benzer bir durum bende yaşadım, bir hafta sonu mağazanın birine galaxy sııı'ü incelemek için gitmiştim. Görevli arkadaşla wp8 sisteminin tutup tutmama ihtimali hakkında biraz sohbet ettik ve bana aynen şöyle söyledi windows phone bitti artık, devir android devriymiş bu sözün üstüne ne denir... Adam daha wp8 sistemden bi haber. :hih:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5358130' Alıntı:

kıl olurum böylelerine
Böyle yapmalarının sebebi edindikleri önyargı abi...

ecel54

ecel54

Üye
geçenlerde telefoncuya benim telefonu gösterdim n9 sandı, diyorum n9 değil adan n9 hakkında ısrar ediyor en son anladı olmadığını tuş kilidini açtı sağ sol yaptı anladı wp olduğunu sonra internetten okuduklarıyla ne kadar kötü bir sistem nokia bunamı 1700 tl istiyor internette gördüm falan diyor devir android ios devri falan bende dedim 1700 tl olan telefon daha çıkmadı bende nasıl olsun dedim. Adamda iphone var bu arada :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bir keresinde buna benzer bir durum bende yaşadım, bir hafta sonu mağazanın birine galaxy sııı'ü incelemek için gitmiştim. Görevli arkadaşla wp8 sisteminin tutup tutmama ihtimali hakkında biraz sohbet ettik ve bana aynen şöyle söyledi windows phone bitti artık, devir android devriymiş bu sözün üstüne ne denir... Adam daha wp8 sistemden bi haber. :hih:

windows phone bitti mi??? Daha yeni başlıyor be ... Adam dümbüğün tekiymiş...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu ne ya ne nokia imiş herkes bir olmuş mezarını kazıyor sanki adamlar rakibi nokia'nın ötekiler dahamı fazla kar sayı veriyor ne

ecel54

ecel54

Üye
kötüleyenler hep telefoncular. Benim telefonu görüpte beğenmiyeni görmedim sadece biraz değişik geliyor. Bir keresinde galaxy s2 kullanan biri telefonu 3 metre falan uzaktan gördü hemen bana senin telefonun ekranı ne kadar canlı dedi :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
YERSİZ ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLİKTİR... Umarim sozu dogru hatirlamişimdir :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
daha başlamayan sistemi bitirenler de var vay arkadaş :d:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
doğmamış çocuğa don biçiyorlar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar nokia lumia ile çıkış yapacağına çok eminim ve nokia liderliğe oturursa o zaman da bir bayiye uğrarım o gittiğim bayilerden birine ve derimki zamanında böyle söylenmişti ama şimdi nokia lider ne haber diye bir fırçalarim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla arkadaşlar nokia lumia ile çıkış yapacağına çok eminim ve nokia liderliğe oturursa o zaman da bir bayiye uğrarım o gittiğim bayilerden birine ve derimki zamanında böyle söylenmişti ama şimdi nokia lider ne haber diye bir fırçalarim

:kıskıs:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah o günleri görürüzde fırçalamak nasip olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı ya... işte şimdi o genç kral oldu :kop:

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia 920 1. Haftasında 5 milyonu zorlar bence..
O shopların başına beni getirecekler varya. :)

Üst Alt