teknosa ve vodafone bayileri skandal

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar buradaki herkese teşekkür ediyorum şu an sivasta ben tekim galiba tabi sizden öğrendiğim bilgilerle millete hava atıyorum çaktırmayın sizden öğrenip millete satıyorum :D

- - - Eklendi - - -

buradaki telefoncuların hiç biri yazılım atmayı bilmiyor zaten sadece nokia suite kullanarak bişeyler yapabiliyorla tel çökse doğru servise bir ay telefonsuz bekle sizlerle tanıştım şimdi çevremde çok insana yardımıım dokundu çok dua alıyorsunuz bu sayede ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dua edenlerden Allah razı olsun kardeşim :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
arkadaşlar buradaki herkese teşekkür ediyorum şu an sivasta ben tekim galiba tabi sizden öğrendiğim bilgilerle millete hava atıyorum çaktırmayın sizden öğrenip millete satıyorum :D

- - - Eklendi - - -

buradaki telefoncuların hiç biri yazılım atmayı bilmiyor zaten sadece nokia suite kullanarak bişeyler yapabiliyorla tel çökse doğru servise bir ay telefonsuz bekle sizlerle tanıştım şimdi çevremde çok insana yardımıım dokundu çok dua alıyorsunuz bu sayede ;)

en ufak yardımımız bulunduysa ne mutlu bize ( çaktırma ben de senin gibiyim ama sohbet edecek fazla kişi yok :) ) :ehe:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Evet ya ben s3 bölümüne takılıyordum şimdi bu tarafa kayma yaptım face den çok buraya takılıyorum bağımlılık yapıyo bu site arkadaş

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hep Satis Politikalari Bunlar Kardesim ..

Onemsiz Yanee .. =]

Elemanada Kizmayinn .. Patronu Tembih Etmistirr .. =]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
evet hemde çok kirli

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Evet ya ben s3 bölümüne takılıyordum şimdi bu tarafa kayma yaptım face den çok buraya takılıyorum bağımlılık yapıyo bu site arkadaş

ben de de bağımlılık yaptı bu site arkadaş :) sorun sende değil bu sitede

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
bu site gerçekten mükemmel kurucu admin ozan beye çok teşekkürler

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben de de bağımlılık yaptı bu site arkadaş :) sorun sende değil bu sitede

biliyorum zaten sorunun sitede olduğunu öğrenilecek çoksey var daha yola devam :)

- - - Eklendi - - -

Facebook out maxicep in

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen facebook neymiş geçin onları ben kapatıyorum bugün facebooku mesela :ehe

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ben çoktan kapattım istiyorsanız serdar harputlu diye aratın çıkmaz çünkü kapalı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Konuyu dağıttık galiba:)

- - - Eklendi - - -

Konuyu dağıttık galiba:)

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dünde avcılarda bir vodafone bayisine uğradım ve sizin şurada ki şubenizdeki eleman nokia satmıyoruz nokia bitti diyor. Ve elimizdeki nokia malları bitince bir daha nokia satmayacağiz diye konuşuyordu dedim.bu sefer adam ne desin nokianın ölü hali buysa canlaninca biz bu bayiye nokia cihaz yetiştiremeyiz diye cevap verdi ve o bayideki çocuk kesin androidci nokia dusmanidir dedi

- - - Eklendi - - -

valla aklıma geldi şimdi dünkü olay harbiden nokia hala iyi satıyorda bölgeye göre değişiyor demekki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben o elemanı döverdim arkadaş sanane sen orda çalışan veya bayii'sin sanamı kalmış bir cihazı yerip digerini büyütmen çatmıyor böyle biri bana :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5357940' Alıntı:
ben o elemanı döverdim arkadaş sanane sen orda çalışan veya bayii'sin sanamı kalmış bir cihazı yerip digerini büyütmen çatmıyor böyle biri bana :(
adamın son halini gözümün önüne getirdim de... :bangin:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim birşey desek olmuyor şimdi yaşıda küçüktu çocuk dövüyorsun diye dalga geçerler üstüne birde kovarlardi

Üst Alt