Tek telefonda farklı işletim sistemi (Kavga çıkarmayacaksanız gelin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bende böyle düşünüyorum bazen.açılırken secenekler çıksa wp,ios,android diye...süper olur ama yapamıyorlar:vur

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
samsung,htc,dell bu markalarin windowsmobile kullanan modellerine android ve windowsphone yuklenebiliyordu. Onun dişinda kapali kaynak kodlu yazilimlari portlamak imkansiz cunku donanim ve sistem optimizasyonu yapilmak zorunda ve kaynak kodlarina sahip olmadiginiz bir yazilimi optimize edemezsiniz. Senin duşundugune gelince insan her zaman degişiklik ister ve senin istediginde teorik olarak mantikli olsa da pratikte firmalarin ticari kaygilari nedeniyle cok zor. Tabi spb shell tarzi programlarla orjinaline yakin gorsellikler saglanabilir ama oyun ve uygulama kullanimi imkansiz olur.
Adam haklı beyler.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bende böyle düşünüyorum bazen.açılırken secenekler çıksa wp,ios,android diye...süper olur ama yapamıyorlar:vur

Yapamıyor değil, yapmıyorlar.İşlerine gelmez, gelse bile 1 aydan uzun süre aynı çatı altında çalışamaz birbirlerini öldürürler :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
%90ı çalışmıyo desen iyi olur 2-3 oyunu çalıştırıyo ötesi yok aspalth 6 bide 2 tane daha bişey hatırlamıyorum

eminmisin 3 tane oyun çalıştırdığına arkadaşımda vaar 64lük ve 32 gb sini oyunla doldurdu sence çalışmıyor mu ve şu tek sorun arama ve gps dir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

eminmisin 3 tane oyun çalıştırdığına arkadaşımda vaar 64lük ve 32 gb sini oyunla doldurdu sence çalışmıyor mu ve şu tek sorun arama ve gps dir

Kamera problemi de vardı düzeltmişler mi :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

o sanırsam düzeltildi :hmmm

Çok iyi o zaman.Mikrofonuda Skype üzerinden konuşmalarda falan çalışıyordu o zaman tek eksiği gps ve operatör üzerinden aramalar.Aramalar mikrofon çalıştırıldığına göre yakın sürede halledilir.Baya ilerlemişler vay be.

doctorrr

doctorrr

Üye

Çok iyi o zaman.Mikrofonuda Skype üzerinden konuşmalarda falan çalışıyordu o zaman tek eksiği gps ve operatör üzerinden aramalar.Aramalar mikrofon çalıştırıldığına göre yakın sürede halledilir.Baya ilerlemişler vay be.

rus bir geliştirici jelly bean ı portladı yahu :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
N9 bu konuda iyi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Htc hd leo 2,nerdeyse ios hariç hepsi oluyor.
n9 android bile yüklendi.
bada wave 1 android yüklenmişti ama tamamen geliştirilmedi.
Aklıma gelen bunlar ama en geniş kapsamlı htc hd leo 2 var.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Htc hd leo 2,nerdeyse ios hariç hepsi oluyor.
n9 android bile yüklendi.
bada wave 1 android yüklenmişti ama tamamen geliştirilmedi.
Aklıma gelen bunlar ama en geniş kapsamlı htc hd leo 2 var.

HD2 çok yetersiz kalıyor ama artık.Bu saatten sonra bu tarz bir telefon istiyorsan ya Jolla'yı bekleyeceksin yok bekleyemem diyorsanda N9 alacaksın bence en mantıklısı bu.N900-HD2 falan artık gerçekten yaşlandılar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
samsung odyssey var bir de yil sonuna dogru cikacak bootloader kilidi muhtemelen kisa zamanda acilicaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt