anılbaran
Üye
Tek telefonda farklı işletim sistemi (Kavga çıkarmayacaksanız gelin)
Evet arkadaşlar bazen telefonlarımız da farklı işletim sistemlerini görmek istiyoruz.Aslın da bunu bende istiyorum.Yani mantık olarak 1 telefon alıyoruz gibi oluyor ama 2 işletim sistemi yüklenince 2 telefon gibi oluyor.İşte bende onu istiyorum.İlerde alacagım cihaz sadece kendi işletim sistemini çalışmasın farklı sistemleride desteklesin.Bunun aslında örnegi N9 olucak.N9 meego kullanan bir cihaz 1 GB ram hafızası ayrıca 1 GHZ işlemcisi var.Bu cihaza fandroid yüklenebiliyor.Yani biri 'android yokki onda' diye artislik yaptıgı zaman android yüklersin görür.
Söyle diyorum bu N9 adlı telefona başka bişi yüklenmez mi ?
Şöyle bir soru sorayım size Lumia 900 aldık android yükleyebilirmiyiz ? (cevabı biliyom)
Peyki neden android ? Bıktım ondan artıkın.
Söyle bi cihaz olsa sadece andorid degil de ios, symbian yüklesek fena mı olur
yani symbian kullanmayan bir telefona symbian yükleyemeyiz çünkü kodları paylaşılmamış .Ne zaman paylaşacaklar 2014 -2016 da belki ha
Andorid kullanan cihaza Meego yükleyebilirmiyiz
Piyasa da Farklı işletim sistemi yüklenebilen cihazları sayarmısınız
hadi işin içinden çıkın şimdi hadi
Söyle diyorum bu N9 adlı telefona başka bişi yüklenmez mi ?
Şöyle bir soru sorayım size Lumia 900 aldık android yükleyebilirmiyiz ? (cevabı biliyom)
Peyki neden android ? Bıktım ondan artıkın.
Söyle bi cihaz olsa sadece andorid degil de ios, symbian yüklesek fena mı olur

yani symbian kullanmayan bir telefona symbian yükleyemeyiz çünkü kodları paylaşılmamış .Ne zaman paylaşacaklar 2014 -2016 da belki ha

Andorid kullanan cihaza Meego yükleyebilirmiyiz

Piyasa da Farklı işletim sistemi yüklenebilen cihazları sayarmısınız

hadi işin içinden çıkın şimdi hadi