yakup_281
Üye
tamamtakılıyom pamp sorun yapma

tamamtakılıyom pamp sorun yapma

Kullandıgın symbianios yüklense manyak bişey olur vallaşuanda benim en beğendiğim işletim sistemi ios
![]()
![]()

Adam haklı beyler.samsung,htc,dell bu markalarin windowsmobile kullanan modellerine android ve windowsphone yuklenebiliyordu. Onun dişinda kapali kaynak kodlu yazilimlari portlamak imkansiz cunku donanim ve sistem optimizasyonu yapilmak zorunda ve kaynak kodlarina sahip olmadiginiz bir yazilimi optimize edemezsiniz. Senin duşundugune gelince insan her zaman degişiklik ister ve senin istediginde teorik olarak mantikli olsa da pratikte firmalarin ticari kaygilari nedeniyle cok zor. Tabi spb shell tarzi programlarla orjinaline yakin gorsellikler saglanabilir ama oyun ve uygulama kullanimi imkansiz olur.
bende böyle düşünüyorum bazen.açılırken secenekler çıksa wp,ios,android diye...süper olur ama yapamıyorlar![]()

%90ı çalışmıyo desen iyi olur 2-3 oyunu çalıştırıyo ötesi yok aspalth 6 bide 2 tane daha bişey hatırlamıyorum
eminmisin 3 tane oyun çalıştırdığına arkadaşımda vaar 64lük ve 32 gb sini oyunla doldurdu sence çalışmıyor mu ve şu tek sorun arama ve gps dir

o sanırsam düzeltildi
Kamera problemi de vardı düzeltmişler mi![]()

o sanırsam düzeltildi![]()
Çok iyi o zaman.Mikrofonuda Skype üzerinden konuşmalarda falan çalışıyordu o zaman tek eksiği gps ve operatör üzerinden aramalar.Aramalar mikrofon çalıştırıldığına göre yakın sürede halledilir.Baya ilerlemişler vay be.

Htc hd leo 2,nerdeyse ios hariç hepsi oluyor.
n9 android bile yüklendi.
bada wave 1 android yüklenmişti ama tamamen geliştirilmedi.
Aklıma gelen bunlar ama en geniş kapsamlı htc hd leo 2 var.
odyssey ne pampsamsung odyssey var bir de yil sonuna dogru cikacak bootloader kilidi muhtemelen kisa zamanda acilicaktir.
odyssey ne pamp
odyssey ne pamp

o senin baban yaşında adam pampa ne kardeşim azıcık saygın olsun![]()
Tam onu diyecektim...