Tek Adımda ext2 Alanı yaratmak

Sponsorlu Bağlantılar

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
oncelıkle konuyu acan arkadasa tesekkur edıyorum benım bır sorum olucak bende htc explorer var holo sandwich costum rom yuklu ancak hafıza sorunu yasıyorum sımdı kartta rom yuklu ıken sd kartta ext bolum olusturursam kurdugum rom sılınırmı sonucta yapılan ıslemde hafıza kartını bıcımlendırıyor bılgılendırırsenız sevınırım...

hicbirsey olmaz dostum rom hafiza kartina yuklenmedigi icin

- - - Eklendi - - -

tesekkur edemiycem galaxy wonder kullaniciyim ama olmadi kelime kelimsne yaptim olmadi link2sdde 2. bolum bulunamadi diyo peki bu ne simdi

ext 3-4-5i dene fakat her denemede restart yap telefonu

- - - Eklendi - - -

Bende galaxy s 5830 telefon var, link2sd yükledim, ext alanı oluşturdum ancak viber tango ve whatsapp yükleyince telefon neredeyse doldu, bu programlar da sd kartta görünüyor halbuki ama neden olmuyor anlamadım.

hafiza kartina hernekadar tasisada telefondada kaliyor bir miktar ozellikle veri depolanmasi onbellek temizle arada

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Abi ben bunları biliyorum yaptım da zaten anlatımda sorun yok tek sorum bunu geri nasıl alıcam mesaj atarsan sevinirim çok önemli

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Geri almaktan kastin hafiza kartini eski halune almaksa telefonda takiliyken direk format cek hafiza kartina eski haline donecektir

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
l5 olmuyo herhalde

gofrettin54 turkey

Üye
Mini tool ile yaptim bn 5 dakka surmedi cwm meniden yada twrp menuden bn denedim olmadi hata ver di xustom ro yukklu nnde halaxy tab3 7incj

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
Gm Discovery da ise yariyor mu kernel destekliyor muGm Discovery da ise yariyor mu kernel destekliyor mu

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Discoverye gerek yokki zaten yeterli hafizasi var

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
bana ram hafizasi yetmiyor ondan boyle bi istekte bulundum

Üst Alt