Galaxy W Root Ve Unroot(root Atma Ve Roottan Cikarma)

Sponsorlu Bağlantılar

emre3215

Üye
hocam ben denilenlerin aynısını yapıyorum menü tuşuna bastığım anda yazılar çıkıyor en sonda da rebot system diyor ve telefon açılıyor menü felan gelmiyor neden acaba

- - - Eklendi - - -

tamam hocam yaptım ben kutu simgesi çıkınca hemmen basmıyordum bekliyordum hemn bastım rootladım ve çok daha fazla rahatladım ilk root tecrübem oldu ellerim titredi ama olsun buradan galaxy w de oyun sıkıntısı çekenlere söylüyorum okuyun bunu rootladıkta sonra ram manager pro kurun pro sunu kurun evet seçeneklerden hard gaming i seçin ve bırakın istediğiniz zaman oyunlara girin çıkın lock memory launcherı da işaretletyin set on boot uda ulaşırsanız yardımda ederim

ali54st

Üye
merhaba bn telefonumu yeni aldaım ve oyun sıkıntısı çekiyorum ve root atmaya karar verdim bana yardımcı olurmsun

buharacilar

buharacilar

Üye
abi bi bakarmısın rootu nasıl kaldırıyoruz anlatırmısın

serkanasik

Üye
UNROOT İSLEMİ(ROOT BOZMA ROOTU İPTAL ETMEK)

Unroot Dosyasi (Sd Cardin icine atin yani dahili 2gb lik hafizaya externale atarsaniz okumaz):

Unroot etmek için gereken dosyaların linki yok nereden bulabilirim?

mysheriff

Üye

Unroot Dosyasi (Sd Cardin icine atin yani dahili 2gb lik hafizaya externale atarsaniz okumaz):

Unroot etmek için gereken dosyaların linki yok nereden bulabilirim?

Ben de göremedim :S

97erdogan

Üye
hocam acil unroot linki yolla telefon 6 aydır rootlu yarın blackberryle takasa gircemm adam bu halde istemiyorrrr lütfen unroot linki yolla..

cankan34

cankan34

Üye
Dogru telefonu formatla yada googleden ara bulursun

dr fire

dr fire

Üye
Cok önemli: Bu islem 2.3.6 daki stock recovery icindir clockword mod icin sakin denemeyin denerseniz brick olabilirmis xdada oyle yazior+bu root ve unroot islemleri 2.3.6 icindir custom romlar icin degil sadece 2.3.6 orjinal rom icindir

NOT:2.3.6 daki stock recovery yuklemeyi yakin zamanda konusunu acacagim

ROOT İSLEMİ

Root Dosyasi(Sd Cardin icine atin yani dahili 2gb lik hafizaya externale atarsaniz okumaz):

1.İndirdigimiz dosyayi internal sd card( 2gb lik dahili hafizanin kok dizinine atalim yani hicbir klasore atmadan direk icine)

2.Telefon kapaliyken ses acma+orta tus+acma kapama dugmesine basalim

3.Samsung yazisi gelince acma kapama(power) tusunu elimizden cekelim ve diger tuslara basili tutmaya devam edelim

4.Android simgesi gelince orta tusun solundaki menu dugmesine bir defa basin

5.Recovery menusu gelecek ses acma kapama tuslariyla hareket edin o menuden 'apply sdcard:uptade.zip' secin

6.dahili hafizaya attiginiz uptade.zip dosyasini secin yukleyin

7.biraz bekleyin yukledikten sonra reboot system now deyin telefonunuz rootlanmis olur

ROOT ATİNCA NE OLUR?: Root atarsaniz telefonunuzun herseyine erisirsiniz fakat TELEFONUNUZ GARANTİ DİSİ KALİR SAMSUNG TARAFİNDAN VERİLEN GARANTİ BOZULUR root atinca mesela acilis animasyonu ses animasyonu gibi herseyi yapabilirsiniz

NOT:Rootlu oldugunu anlamak icin Superuser adli programin yuklenmis olmasi lazim varsa rootlanmistir

1. .İndirdigimiz dosyayi internal sd card( 2gb lik dahili hafizanin kok dizinine atalim yani hicbir klasore atmadan direk icine)

2.Telefon kapaliyken ses acma+orta tus+acma kapama(power)dugmesine basalim

3.Samsung yazisi gelince acma kapama(power) tusunu elimizden cekelim ve diger tuslara basili tutmaya devam edelim

4.Android simgesi gelince orta tusun solundaki menu dugmesine bir defa basin

5.Recovery menusu gelecek ses acma kapama tuslariyla hareket edin o menuden 'apply sdcard:uptade.zip' secin

6.dahili hafizaya attiginiz unroot.zip dosyasini secin yukleyin

7.biraz bekleyin yukledikten sonra reboot system now deyin telefonunuz rootlanmis hali gitmis olacak

UNROOT OLURSA NE OLUR: Unroot olursa SAMSUNG TARAFİNDAN VERİLEN GARANTİ ETKİN OLUR GARANTİYE GERİ DONERSİNİZ GARANTİ İCİ OLUR telefonunuz root haklari iptal olarak root klasorune erisemezsiniz bin.sh dosyasi rootu kaldirilir
telefonuma root atarsam neler silinir bi de bu .zip dosyası telefonda paket çözümleme hatası diyo üstüne tıklayınca ne yapmam lazım root atarken sorun olur mu? dosya çalışır mı?

cankan34

cankan34

Üye
formatlayınca root siliniyormu yani? ben zaten normalde 3 ayda bir formatlıyorum. unroot ile uğraşmayım boşu boşuna
Ben deneme yapmadim ama unroot yap ben daha telefonu rootlamadim cunku arastirdim o sekilde unroot yap dahha saqlikli olur

metawolf

metawolf

Üye
tamam rootlandi problem yok

Son düzenleme:
mhmmdbilal

mhmmdbilal

Üye
reis telefon romluyken unroot yaparsak ne olur rom gidermi

kral18

kral18

Üye
TEŞEKKÜRLER ELİNE SAĞLIK

tosun-1980

tosun-1980

Üye
Benim ikinci cihazim wonder akşam Denicem Teşekkürler

selim.97

Üye
unroot dosyasıni nerden bulabilirim ?

mevzuat

Üye
usta bende samsung galaxy younge var işlemi yapıyorum fakat sdcard ı görmüyor içi boş diyor. sdcard0 adında dahili adı o yüzdense nasıl değiştebiliriz adını?

Üst Alt