Tek Adımda ext2 Alanı yaratmak

Sponsorlu Bağlantılar

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
Tek Adımda ext2 Alanı yaratmak
Tek Adimda ext 2 alani yaratmak

Sakin gidipte minitool partitionwizard vs programlarlaugrasmayin .
Soyleyeceklerimi
yaparsaniz tek adimda ext 2 alanı yaratmis olursunuz .
Programsiz ,sorunsuz .. .
Telefonunuzu kapatin.Ses kisma ( ses acma degil ) tusu ile birlikte ustteki power dugmesine
basili tutun(birakmayin ) .
Boot menu acilacak (ses kisma ile assagi , ses cogaltma ile yukari hareket edilir.
Fotograf cekme tusu ile secim yapilir, menu tusunun sagindaki tus ile geri gidilir. )
En asagidaki advanced secenegine gelin .
Partition Sd Storage yi seciyoruz ve karsimiza miktarlar cikiyor .( bytes)
Ordan ortadakini secmenizi tavsiye ederim.
( sd karti 2ye bolmek icin orn ; sd- 1 gb, sd- ext 2- 1 gb ) Sonra birsey daha ckcak miktarla ilgili
ordan en alttakini secin ve geri tusuyla en basa gelip reboot system now secenegini secin
ext 2 alani yaratildi tebrikler

Simdi sitemizden Link 2 sd
programini indirin ve kurun. Acip
dilediginiz uygulama oyunu sdye
tasiyabilirsiniz (system apps haric) .
Uygulamalarin logolari kaybolunca
korkmayin yeniden baslatinca
geliyor.

Bizzat kendim denedim vdfn 945 ile kesinlikle calisiyor

• Beğen
Tepkiler: rkap ve jumperhb

Terzi38

Terzi38

Üye
galaxy fit te oluyormu kardeş

guero38

guero38

Üye
boot menüde herkesin farklı rootundan dolayı bootlartda advancedda partition bölümü olmayabilir ki bende yoktu ayrıca kullandığınız roma göre ex değişiklik gösterebilir örneğin bende stabil ex3 çalışıyor en iyi partition proğramıda bana göre g-parted live cd dir çok harika bi pro

• Beğen
Tepkiler: alikemalavci

baskurt85

Üye
slm. bende yeni gio kullanıcısıyım. aldık şimdi bisürüde uygulama yükledim. fakat şimdi hafıza yetersiz demeyte başladı. benim rootmu yapmam gerekiyor? yoksa bunu yapsam olurmu?

• Beğen
Tepkiler: alikemalavci
guero38

guero38

Üye
root : telefonun admin haklarını ele geçirme demektir.
ext Bölüm = androdi (linux tabanlı telefonlarda) depolama birimi dosya formatı ext 'dir yöntemi geliştirenler yetersiz hafızadan dolayı hafıza kartından açılan ext bölümünü telefona -- telefonun dahili belleğiymiş gibi gösterip uygulamalrı buraya kurulmasıdır yani ext telefon hafızası oluşturmadır hafıza kartında örneğin 8gb hafıza kartınız var bunun 1gb lık bölümünü ext 2-3 veya 4 dosya sisteminde formatlamanız yeterlidir.

KELGER

KELGER

Üye
Htc wildfire s rootsuz telefonda olurmu

• Beğen
Tepkiler: goblet
bycnn

bycnn

Üye
bu işlem garantiyi bozarmı?

dartanyan113

Üye
yöntem için teşekkürler ancak flytouch3 superpad2 de bu tuşlarlar ilgili kısma giriş yapamadım nasıl olacak bilen var mı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nasıl geri alıcaz partitionu ben yeniden birleştirmek istiyorum çünkü daha iyi bi yöntem buldum nasıl birleştircez ayrılanı

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
link2sd programını rootsuz kullanamazsın root şart ben vodafone 945 te denedim diğer teller için bişi diyemem dersem yalan olur deneyip görmek lazım saygılar

----------Eklendi @ 06:47:56 ---------- Yazıldı @ 06:46:47 ----------

nasıl geri alıcaz partitionu ben yeniden birleştirmek istiyorum çünkü daha iyi bi yöntem buldum nasıl birleştircez ayrılanı

hafıza kartını telefondayken bağlantı kes de sonrada biçimlendir

cevdet sunay

Üye
Bu islemleri yaparken veri kaybi olabiliyormu? tel v945

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
hayir olmuyor

Özgün Can

Üye
bu anlattıklarını telefona herhangibir işlem yapmadan direk yapabilir miyiz?

alibakirhan

Üye
dediğin işlemi yaptım oldu ancak link2sd programına girince "link2sd root erişim hakkı alamadı eğer root hakkınız varsa superuser uyarısına izin verdiğinize emin olun "diyor tel vf 945

feyyazevci

feyyazevci

Üye
    Konu Sahibi
rootla teli ondan sonra link2sd yi çalıştır. universal androot ile ve her teli kapatıp açtığında aynı şekilde rootlamalısın.

bycnn

bycnn

Üye
hocam tekrar soruyorum ama bu işlem telefonun garantisini bozarmmı yada işlemi geri aldığında düzelirmi garantisi? cevap ver hocam yapıcam senden cevap bekliyorum

OGUZHAN-_-

Üye
kardes ben bunu yaptim ses kisma+power basili tuttum fakat ekramda ftm diye bir yazi cikiyor kaliyor tlf 945

-efşan

-efşan

Üye
Garantiyi bozmaz. Yapın rahatlıkla.
Lakin yedek almanızı öneririm. Zira partition yapacaksınız...

heheh

Üye
hocam bende seskısma+power tuşu ile açıyorum teli ama ekranda ftm diye bi yazı çıkıyor boot ekranı gelimiyor. bunu nasıl düzeltirim.

okcubaba01

Üye
FTM diye bir ekran geldi kaldı orda :S

Üst Alt