MaxiHan
Üye
Tavsiye Lütfen :)
Merhaba arkadaslar, ben su zamana kadar android ile devam etmistim, androide yavas falan demeyecegim cunku androidi s3 ve nexus 4 de kullandim, haliyle cihazlar ust seviye oldugu icin herhangi bir yavaslama vb yasamadim, ama yinede android kullandigim surece hic bir sekilde cihazimi gonul rahatligiyla kullanamadim, surekli bir huzursuzluk duydum, surekli ram'e bakma istegi, habire gecislerde lag var mi diye defalarca sayfalar arasi gecis, surekli uygulamalari kapatma istegi, acaba daha hizli nasil olabilir diye bir caba icerisindeydim ve hala oyleyim. artik habire hangi uygulamayi yuklesem, hangi romu atsam, acaba bu uygulamada virus var midir diye dusunmek istemiyorum, ilk once yine dayanamayip xperia z1 dusundum, aklimda iphone olmasina ragmen (ios 7 den sonra kafamdan sildim) ekran boyutundan oturu pek yaklasmadim. en son kafam lumialara takildi, bu yuzden konuyu buraya actim. wp8 in inanilmaz stabil oldugunu zaten herles biliyor. uygulama/oyun az demeyin, benim icin sikinti degil, zaten yillardir uygulama/oyun yukleyip kaldirmaktan biktim. yuklenecek olanlar whatsapp, box gibi bir kac uygulama. sistem genel olarak nasil, memnun musunuz bu bilgileri sizden ogrenmek istiyorum ve saniyorum tam olarak istedigim telefon lumia 920 veya 925. 1020 de olabilir ama sadece kamera icin 600-700 tl fark vermeyi gerekli gormuyorum. gorusleriniz benim icin degerli, yorum yazarsaniz sevinirim