-
Konu Sahibi
-
harddisk sata girişli değil maalesefL-LumieRe teknosadan pc toplayamazsın malesef.
parça satışı yok orda vatandan alınabilir.
elindeki sistemden kullanabileceğin
birtek harddisk var gibi SATA girişli ise
kullanabilirsin.
ssd hakkında biraz araştırma yaptım gerçekten de işe yarar ssd ekle.Bu arada sistem çok hoşuma gitti,eline sağlık. Bu sisteme örneğin dreamwear,flash,ıllısrator yüklesem çalıştırırsa sorun yok bunu alabilirimindirimi ile 1209 tl ye geliyor. sınır 1500tl
ise ssd ekle bence. farkını kullanınca
göreceksin. istiyosan ssd eklerim
sisteme.
SSD yi sandisk extreme ile değiştirmek daha iyi olur.önemli değil nedemek. ssd olarak şunu ekleyelim sistemine gayet yeterli(sınıfının en iyilerinden)
INTEL120GB 330 SERISI SATA 3.0 SSD (500MB OKUMA / 450MB YAZMA) 200tl
böylece vatan %25 indirim ile sistemin 1409 tl oldu. ha bu arada kasan varmı senin yoksa ekleyimmi?
bütçeyi aşsakta sorun yok ben bir kere olsun tam olsun diyorum,benim eski kasa 1 yılda kaç defa bozuldu hatırlamyorum bile onun için bana uzun gitsin yetersanırım bütçenizi aştık
Kardeş ben cooler master haf 12 yi her türlü alıcam zaten,kasa çok hoşuma gitti ve soğutucu falan da iyi ama ben bunları yaza doğru alsam fiyatlarında düşüş olur mu eğer olursa yaza doğru alayım diyorum kalan para da cebime kalır+intel ssd bence de çok iyi
- - - Eklendi - - -
esatkral bütçeyi aşsakta sorun yok ben bir kere olsun tam olsun diyorum,benim eski kasa 1 yılda kaç defa bozuldu hatırlamyorum bile onun için bana uzun gitsin yeter
Bu kasayı aldığım zaman vatan computer sadece montaj mı yapıyo yoksa işletim sistemi de yüklüyor mu?
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?