tarayıcı kötü diyenler içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Hep bu nokia lan bundan sonra bana abi diyecekksin evlat saka yapiyorum tabiki ben pek hoslanmam abi denmesinden nokiam varken bende millete artistik yapardm ama hepsi bosaymis bunu baska marka telefon kullaninca anliyor insan ama lumialar hosuma gitmiyor da degil

FlaxLy

Üye
Ben seneye liseliyim gardaş . Bu arada tartışma yüzünden konu kirlendi bu yüzden kendi adıma özür dilerim . Fakat 800 lira biçip aldığım telefon ezik olunca insan deliriyor ah Nokia ne hallere soktun bizi .

Ben konuyu açan polat kardeşden ve senden de özürdilerim abisi.Sorun bende zaten. İşim gücüm yok c7 ile s2 yi aynı kefeye koydum. O kadar test yapmıştım. Bu olcak iş değil ya. Sen haklıydın sonuna kadar. Ben birşey bilmiyormuşum

Türe

Üye

La yeter gali igne sokup durmen birbirinize vaa afyon/cavusbesliyiz gardas her ne kadar hoslasmasam da bundan arada zevkli oluyor

Wp8 ' i bekle abi . Belki de fos olacak belli olmaz . Bir üç ay dayanmaz gerçi sana telefon sıkılınca değiştiriyorsun .

Türe

Üye
Olalim dostum nolcek olcez mi bea dost edinmek iyidir hele ki kafadarsa temam

FlaxLy

Üye
Accik bizim AFİYON'un sivesinden alinti ediveren dedim fena mi oldu len dostum beni okul bekler ben yatayim goruselim kendinize iyi bakin iyi geceler

Benimde var ama yatmıyorum bende biraz sonra yatıverem gali nöttüyek gece gece len İi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...