(Tanıtım) C6 v40.0.021 Muhteşem Yazılım Geliyor Yepyeni Özellikler !!! (Okumadan Geçmeyin)

Konu Sahibi
(Tanıtım) C6 v40.0.021 Muhteşem Yazılım Geliyor Yepyeni Özellikler !!! (Okumadan Geçmeyin)
merhaba nokia s60v5 leri unuttumu zannettiniz cevap >> hayır !

c6 v40.0.021 yazılımı çıktı hemde yepyeni özellikleri barındırarak

Yepyeni Özellikler ;

Ovi Haritalar en son sürüm +
Symbian Anna daki Yepyeni İnternet Tarayıcı BrowserNG 7.3.125 2 Kat Daha Hızlı ve Yepyeni Arayüzü ( Resimler aşağıda)
Qt 4.07(3) + Qt mobility 1.01(3) + Qt webkit 4.07(3) en son sürüm
mükkemmel dokunmatik tepkimesi
bariz oranda hız artışı
Ovi Rehber Kaldırılmış
Music Çalara Lycris özelliği Güncellemeye gidilmiş
N8 deki Mesaj İfadeleri Eklenmiş..

c6v40.0.021 İçin Türkçe Dil Paketi : (Lunar Adlı Kişiye Aittir)

5800 v52.0.101 İçin
Core :
Uda :
Rofs :

x6-v32 İçin
Core :
Rofs :

5530-v32 İçin
Core :
Rofs :

5250 İçin
Core :
Rofs :

5233-5232-5228 İçin
Core :
http://www.filesonic.com/file/1276812214
Rofs : http://www.filesonic.com/file/1276306671

N97 İçin
Core :
Rofs :

Çalışan Gerekli Modlar :
Müzik Çalardan Atma N8 Ortalı yazı+N8 yatay menü+N8 klavye+N8 alfanümerik klavye+facebook ve msn çalışması müzik çalar çıkışında menüye atma hatasını düzeltme sensöre bağlı dönen qwerty hatasının düzeltilmesi için
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...umerik-sensor-qwerty-face-mod-fix-510282.html
bu adresteki dosyaları kullanın hiç bir hata yoktur ve cfw niz için en gerekli pakettir
Ovi Haritalar En Son Sürüm :
MultiLangue Ecom :

Tepkiler: mr.cLown, 'Şeref', nice_legend ve 1 kişi daha
Hadi hayırlısı 5800 portunu sabırsızlıkla bekliyorum....

hunter41

Üye
5800 e uyarlarsanız mükemmel olur )

Orodruin

Üye
C6 yada N8 için portlanıyor ama batarya süresi düşüyor. Bob Marleyin yapmış olduğu portu indirip kurdum. Batarya 2 gün giderken şimdi 1 gün zorla gidiyor. Bunun bir çözümü yok mu ?

Konu Sahibi
C6 yada N8 için portlanıyor ama batarya süresi düşüyor. Bob Marleyin yapmış olduğu portu indirip kurdum. Batarya 2 gün giderken şimdi 1 gün zorla gidiyor. Bunun bir çözümü yok mu ?

o cpudan kaynaklanıyor düşürülürse 3-4 bile gider.

hadi bakalım bekleyelim bu binh24 ü inşallah yarın falan çıkıverir de bakarız

Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Sırf çekemedikleri için N97'ye port yok...!

Orodruin

Üye
Bunun ayarını değiştirebiliyormuz ozaman ? Yani o CFW benim baya hoşuma gitti. Telefona kurdum. Üstünde oynama yapılıp CPU hızını düşürmek için ne yapmam gerekir?

Konu Sahibi
Bunun ayarını değiştirebiliyormuz ozaman ? Yani o CFW benim baya hoşuma gitti. Telefona kurdum. Üstünde oynama yapılıp CPU hızını düşürmek için ne yapmam gerekir?

değişir ya cpu modu var modlama bölümünde bak orda vardı

binh24 c6 v40 portlamış fakat fazlasıyla buglu ve c6v20'nin modlarını desteklemiyormuş (Modlar En Baştan Yazılacak)

Konu Sahibi
binh24 c6 v40 portlamış fakat fazlasıyla buglu ve c6v20'nin modlarını desteklemiyormuş (Modlar En Baştan Yazılacak)

aynen bende okudum demin ama çıkarsa şahane olacak demekki yeni özellikler çok var o yüzden modlar uymuyor

iyide beyler ne zaman cıkacak tam bi gün verebilirseniz sevinirim ))

catlax66

Üye
türkçe dil desteğinide binh24 verse on numara olacak