arda46
Üye
-
Konu Sahibi
-
Seninkisi aşk değil.Sadece hoşlanıyorsun.Aşk birbirini tanıyınca karşılıklı güven duygusu gelişince olur
Aynen Katiliyorumm .. Yolda Guzel Bir Kiz Gorsen .. Ya Ne Guzel Kiz Dersin .. O Guzelliqi Aklinda Kalirr ..Ask Dql .. Hoslanti :-)
forumda bu aşk konuları artmaya başladı..
bahar gelince tabiii....
arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum seninki sadece bir hoşlantı...
normal bir şekilde tanış... yoksa başka türlü içinde büyütürsün bu olayı...
zaten karşılık alırsan önce bi birbirinizi tanırsınız. sonra aşk
Mesela Saat Sorr .. Telefonunu Yere Dusur Ayaqinin Yanina At Sonra Pardon De Al .. Yalandan Adres Sorr ..
Bu Iki Konusmalardan Sonra Daha Cok Cesaretlenirsin Guven Bana
telefonunu ayagının yanına felan düşürme amannnn..Mesela Saat Sorr .. Telefonunu Yere Dusur Ayaqinin Yanina At Sonra Pardon De Al .. Yalandan Adres Sorr ..
Bu Iki Konusmalardan Sonra Daha Cok Cesaretlenirsin Guven Bana
En iyisi bir mektup yaz
edecek gibi görünür.ya arkadaş aslında söylesem belki kabul edecek gibi gözüküyor bi kaç defa çalıştıgı magazaya gitmek istedim 5 metre kala geri vites yaptım yok abi olmuyo yhaa
edecek gibi görünür.
unutma bunun 5 parmak tokatıda var..
ya normal medeni bir şekilde git iştene diyimki.
mağazaya git. öyle bir bakın satılanlara o arada kızı gör.
aaa siz buradamı çalışıyorsunuz felan de.
seni tanımazsa felan sabahları bazen aynı minibüse denk geliyoruz felan dersin hatırlatırsın kendini
magazadan bişilere bak tabi..
anladıgım kadarıyla kadın giyim üzerine kız kardeşine annene bişi alıcakmışın gibi yap. gerekirse al.
tanış muhabbet kur...
başka ne önersek
bence bişiye gerek kalmadı bu süper
yardımcı olabildiysem ne mutluabowwww işte buu işte bu knka süpersin allahına kurban yha not alim bunnarı (aa siz burdamı çalışıyorsunuz) sihirli cümleyi bulduk sonunda zaten bi kaç defa göz göze gelmıştık tanıyor benı sana acaiiippp tşk edıyorum allah razı olsun))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?