♦Janer♦;1744301' Alıntı:Tabikide
daha önce küfür ediyorlardı.
Şimdi bize foruma gel diye yalvarıyorlar.
Ezilmiş bunlar...![]()

Çok doğru alperen abi.Kardeşim ezikler için bu kadar konu bu kadar yorum yaparsanız adamları eziklikten terfi ettirmiş olursunuz. Adam yerine koyduğunuzun göstergesi. Kaale almayacak, it ürür kervan yürür misali maxicep daha iyi nasıl olur ona çalışacaksınız. Bu ezikler ve yaptıkları eziklikler üzerine açılmış birkaç konu başlığı birçok yorum yapıldığını gördüm girmediğim süre içerisinde. Bu şekilde bu ezik tipler ödüllendiriliyor.
Çok doğru alperen abi.

Sen yeni üyesin. Bize küfrettiklerini sanki o anda buradaymışsın gibi yorumladın. Garip.
30.10.2009 yani 2 gün olmuş ya daha önceden kayıtlı olan bir üye yada.........

Olabilir ama bende de şüphe oluşturmadın değil.....♦Janer♦;1745932' Alıntı:Daha öncede burdaydım.diğer üyeliğimin koduni unuttum ondan dolayı yeni üyelik açtım,ayrıca o üyeliğin 10' mesajdan az mesaj sayısı vardı.O kadar önemli değil yani.
Ayrıca forumda onlarla ilgili açılan konularada bakıyordum...

evet haklısın abiYazı için teşekkür ederim sonuna kadar okudum ...
Dün bana da pm geldi teklifi yapan üyeye sert bir şekilde ağzının payını verdim ve mesajların resmini çekip Negative ve Adem abiye yolladım ... Adem abinin dediğine katılıyorum . O dandik ve taklitçilerde yönetici olacağıma burada normal bir üye olurum bin kat daha iyidir . Taklitle üye çalmakla hiçbir yere varamayacaklarını anlamaları gerekiyor ... Şuan büyük bir ihtimalle bu konuyu okuyorlardır . Her aktif üye takip ediliyor ve yükselmekte olan üyeler tuzağa düşürülmeye çalışılıyor ... tavsiyem itibar etmeyiniz... Adminlik moderatörlük hayalina kapılmayınız ..
Bende o site ile ilgili birinin e-maili vardı. Beni çok önceden teşvik etmişti... Adem abi istiyorsa verebilirim...
Ararken ararken bir sitede maxicep ile o malum sitenin tartışmasını ve Dava olayını gördüm.Sanırım Avukat mı her neyse iki illegal sitenin davasını merak ediyorum ve maxicep ten dava dosyasını talep ediyorum ama ortada bir dava bile olmadıgını söylemiş. Sorumluluk alıp bu soruyı sormak istiyorum.Gerçekten dava etseydik perişan edebilirmiydik onları?