Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet banda özelden mesaj atmışları sitemize gel felan diye

Ozan

Ozan

Admin
♦Janer♦;1744301' Alıntı:
Tabikide

daha önce küfür ediyorlardı.

Şimdi bize foruma gel diye yalvarıyorlar.

Ezilmiş bunlar...:oke:

:ehe:ehe:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kardeşim ezikler için bu kadar konu bu kadar yorum yaparsanız adamları eziklikten terfi ettirmiş olursunuz. Adam yerine koyduğunuzun göstergesi. Kaale almayacak, it ürür kervan yürür misali maxicep daha iyi nasıl olur ona çalışacaksınız. Bu ezikler ve yaptıkları eziklikler üzerine açılmış birkaç konu başlığı birçok yorum yapıldığını gördüm girmediğim süre içerisinde. Bu şekilde bu ezik tipler ödüllendiriliyor.

Pure Life

Pure Life

Üye
Kardeşim ezikler için bu kadar konu bu kadar yorum yaparsanız adamları eziklikten terfi ettirmiş olursunuz. Adam yerine koyduğunuzun göstergesi. Kaale almayacak, it ürür kervan yürür misali maxicep daha iyi nasıl olur ona çalışacaksınız. Bu ezikler ve yaptıkları eziklikler üzerine açılmış birkaç konu başlığı birçok yorum yapıldığını gördüm girmediğim süre içerisinde. Bu şekilde bu ezik tipler ödüllendiriliyor.
Çok doğru alperen abi.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya işe bak , sitemizin ana günden maddesi " Ezik site ".
Yerel kanalların haberlerine benzemiş:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben konuyu size gelen PM'ler ile ilgili açtım nerelere gitti :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu carpitilmaya müsait adem abi biz ne yapalım yaa :ehe

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
Sen yeni üyesin. Bize küfrettiklerini sanki o anda buradaymışsın gibi yorumladın. Garip.

30.10.2009 yani 2 gün olmuş ya daha önceden kayıtlı olan bir üye yada.........

Daha öncede burdaydım.diğer üyeliğimin koduni unuttum ondan dolayı yeni üyelik açtım,ayrıca o üyeliğin 10' mesajdan az mesaj sayısı vardı.O kadar önemli değil yani.:oke:

Ayrıca forumda onlarla ilgili açılan konularada bakıyordum...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
♦Janer♦;1745932' Alıntı:
Daha öncede burdaydım.diğer üyeliğimin koduni unuttum ondan dolayı yeni üyelik açtım,ayrıca o üyeliğin 10' mesajdan az mesaj sayısı vardı.O kadar önemli değil yani.:oke:

Ayrıca forumda onlarla ilgili açılan konularada bakıyordum...
Olabilir ama bende de şüphe oluşturmadın değil.....:ehe

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
Yazı için teşekkür ederim sonuna kadar okudum ...
Dün bana da pm geldi teklifi yapan üyeye sert bir şekilde ağzının payını verdim ve mesajların resmini çekip Negative ve Adem abiye yolladım ... Adem abinin dediğine katılıyorum . O dandik ve taklitçilerde yönetici olacağıma burada normal bir üye olurum bin kat daha iyidir . Taklitle üye çalmakla hiçbir yere varamayacaklarını anlamaları gerekiyor ... Şuan büyük bir ihtimalle bu konuyu okuyorlardır . Her aktif üye takip ediliyor ve yükselmekte olan üyeler tuzağa düşürülmeye çalışılıyor ... tavsiyem itibar etmeyiniz... Adminlik moderatörlük hayalina kapılmayınız ..
evet haklısın abi

|Elena|

|Elena|

Üye
ben çok gördüm maxicepin şu anki teması maskotu bile aynı olan site var adını unuttum :D hem niye dert ediyosunuz ki taklitler asıllarını yüceltir ...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üye olupta bu konuyu nereden buluyorsunuz :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben bu bölümü haziran ayında keşfetmiştim :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Adem abi bu konuda seni kutluyorum, yani bu konuda Biraz Paranoya olman lazım yoksa birşey çözemezsn

arslansem

arslansem

Üye
Çok da tın..Yorum yapmaya değmez :)

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende o site ile ilgili birinin e-maili vardı. Beni çok önceden teşvik etmişti... Adem abi istiyorsa verebilirim...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ararken ararken bir sitede maxicep ile o malum sitenin tartışmasını ve Dava olayını gördüm.Sanırım Avukat mı her neyse iki illegal sitenin davasını merak ediyorum ve maxicep ten dava dosyasını talep ediyorum ama ortada bir dava bile olmadıgını söylemiş. Sorumluluk alıp bu soruyı sormak istiyorum.Gerçekten dava etseydik perişan edebilirmiydik onları?

Ozan

Ozan

Admin
Ararken ararken bir sitede maxicep ile o malum sitenin tartışmasını ve Dava olayını gördüm.Sanırım Avukat mı her neyse iki illegal sitenin davasını merak ediyorum ve maxicep ten dava dosyasını talep ediyorum ama ortada bir dava bile olmadıgını söylemiş. Sorumluluk alıp bu soruyı sormak istiyorum.Gerçekten dava etseydik perişan edebilirmiydik onları?

www.maxicep.com.tr

Olduguna göre, haklarımızı ihlal eden herkes tabiki perişan olur :)

Üst Alt