Tablet önerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
ainol novo flame al süper özellikler

bluetoot var 1280x800 çözünürlük 1,5 ghz cpu ,mali 400x2 gpu ,16 gb dahili havıza ,1 gb ddr 3 ram IPS ekran (iPad ekranı) çelik kasa (ısınmaya karsı daha iyidir),önde 2 arkada 5 mp flaşlı kamera,HD IPS kapasitif 5 nokta multitouch çoklu dokunmatik,5000 mAh batarya ,7 inç ekran , ve android 4.03 icecream sandwich yüklü olarak. yanında kadife taşıma çantası+HDMI kablosu+ekran koruyucu+ekran silme bezide beleş. Hepsi 362.90 TL

Ürün adı Burning Flame(Fire)

Türkiye satıcısının sitesini vereyim

androidtabletler.com

bu özellikler çok iyi fiyatda iyi ama 1 yılda anca biriktiririm ben o parayı fazla beklemek istemiyorum

qweqwe16540

Üye
çin tarzımı pirhana gibi yoksa sağlam bişeymi istiosun galaxy note ipad gibi

nomad2323

Üye
tamam arkadasım iste sana o verdigim sitde 290 TL lik filanda var bak özellikleri veriyorum :

İşlemci:
Amlogic8726-M6 Cortex-A9 Dual Core(1.5Ghz)
Grafik işlemci:
Dual Core Mail 400×2
Sistem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
RAM:
DDR3 1G 1333MHZ
Nand Flash Dahili Hafıza : 16GB
Ekran Boyutu: 7 inç
Özellik: LG IPS Kapasitif 5 Nokta Multitouch Çoklu Dokunmatik
Çözünürlük: 1024 x 600
Kart Desteği: Micro SD 16-32GB
Kamera: Ön 2mpx Skype
G Sensör: Var
Bluetooth: Yok
HDMI: V1.4
Video: AVI,MOV,MP4,RMVB,FLV,MKV Popüler Formatlar​
Müzik: MP3,WMA,WAV,APE,AAC,FLAC
WIFI: 802.11 b/g/n​
Kulaklık Girişi: 3.5mm
Batarya: 4000MAh 4-8 Saat Kullanım
Ürün Boyutu:
186*120*11.9mm
Ürün ağırlığı: 342g

özellikleri bu bence tek eksiği bluetooth olmaması eger senin icin iyi ozelliklerse ki bir tabletten beklenen nerdeyse hersey var bence al yanında hediye olarak kadife tasıma cantası,otg kablosu,ekran koruyucu,ekran kalemi,ekran silme bezi ve hdmi kablosuda hediye e daha ne duruyorsunuz bu muhtesem ürüne sahip olmak için tarayıcınızın adres çubuğuna androidtabletler.com yazın ve sizinde bir tane ainol novo aurora 2 tablet bilgisayarınız olsun(televizyon reklamlarına benzedi).

site androidtabletler.com direk linl veremiom çünkü yeni üyemisim filan filan gir siteye soldan aimol novo tabletler bölümüne gir aurora 2 ye bak daha ucuzlarıda var ama bu fiyata bence en iyisi bu.

tekrar söyleyeyim fiyat 289.90 TL dir

furkan5800

furkan5800

Üye
Aionol Novo flama/fire al turkce rom da geldi tam oldu kesinlikle oneririm

nomad2323

Üye
bencede onu alsin ama iste belki o kadar parasi mevcut deildir.zaten aralarinda cok fark yok bi Bluetooth bi de çözünürlük biraz fark edio

paradox07

paradox07

Üye

çok hoşuma gitti bu tablet :)

nomad2323

Üye
zaten o en iyisi dieride aurora 2 hangisinin fiyatı uygunsa onu alın zaten aralarında öyle çok abartılacak kadar bir fark yok

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hepinize de internetten alış veriş yapmadım daha önce o yüzden elden almak istiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt