Tablet önerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Tablet önerirmisiniz ?
Tablet pc almayi düşünüyorum max fiyat 350 tl oyun oynamak için android 4 düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz varmi ?

troyalı97

Üye
evet ipadler baya güzel

R.A.M

R.A.M

Üye
ainol nova elf 2 al.

R.A.M

R.A.M

Üye
fiyat olaraak ne kadar ? oyun oynarken kasarmı

- - - Eklendi - - -

ipadler cok pahalı :)

dedigim tablet türkiyede pek satılmıyor bildiğim kadarıyla ama tam dolu 7 saat sarjı gidiyormuş bu forumda bir arkadaşda vardı hiçbir oyunda kasmaz ipad'den daha iyi oldugunu söyleyenler var

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
iyimiş ama bulmak sıkıntı :(

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Artesin tabletlerine bakabilirsin ben 245e artes i708 aldım çok memnunum D921 falan var galiba artesin onlar daha iyi diye biliyorum.

R.A.M

R.A.M

Üye
bulmasına bulursun ebaydan alırsın yada ben aracı olurum bu işi yapan tanıdıklarım var.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Tablet pc almayi düşünüyorum max fiyat 350 tl oyun oynamak için android 4 düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz varmi ?

Easypro Tab43 Düşünürmüsün Mali400 Gpu Var 512 DDR3 Ram 1 Ghz İşlemci

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinize bakıcam teşekkürler hepinize kargoyla fln ugrasamam elden bulabilirsem dukkanlardan alıcam

hamzacık99

Üye
Onyo al bnde kullanıyorum hıc bır sorun yok hd 1080p vıdeoları bıle donmadan acıyor grafık olarak da gayet ıyı tavsıye ederım :oke:

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Onyo al bnde kullanıyorum hıc bır sorun yok hd 1080p vıdeoları bıle donmadan acıyor grafık olarak da gayet ıyı tavsıye ederım :oke:
Bu dediğin tablette bluetoht varmı ? bazı tabletlerde telefon özelliği oluyomuş bunda varmı ne kadara aldın ?

hamzacık99

Üye
bluetooth özelliği yok !! Ama bluetooth özelliği gerektiğini düşünmüyorum data kablosu var ordan ıstedıgın herşeyı atarbılırsın dartyde peşin fiyatı 196 tl taksitle 234tl ayrıca usb girişi var 3g modem , mouse , klavye vb bağlanabılıyor .telefon özelliği yok !. Bende kullanıyorum aynı tabletı bence bu fıyata alınabılecek en ıyı tablet .

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth özelliği yok !! Ama bluetooth özelliği gerektiğini düşünmüyorum data kablosu var ordan ıstedıgın herşeyı atarbılırsın dartyde peşin fiyatı 196 tl taksitle 234tl ayrıca usb girişi var 3g modem , mouse , klavye vb bağlanabılıyor .telefon özelliği yok !. Bende kullanıyorum aynı tabletı bence bu fıyata alınabılecek en ıyı tablet .
Burda darty yokki maalesef :( androidi 2.3 biraz düşük değil mi ? bunu teknosa veya goldda bulmak mümkün değilmi ?

Black

Black

Üye
poly pad 7208 hd 1gb ddr3 ram 2 çekirdekli mali 400 1.5 ghz çift çekirdekli

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi

bu tablete bakarmısınız sizce nasıl ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın aynı fiyata buda var

nomad2323

Üye
ainol novo flame al süper özellikler

bluetoot var 1280x800 çözünürlük 1,5 ghz cpu ,mali 400x2 gpu ,16 gb dahili havıza ,1 gb ddr 3 ram IPS ekran (iPad ekranı) çelik kasa (ısınmaya karsı daha iyidir),önde 2 arkada 5 mp flaşlı kamera,HD IPS kapasitif 5 nokta multitouch çoklu dokunmatik,5000 mAh batarya ,7 inç ekran , ve android 4.03 icecream sandwich yüklü olarak. yanında kadife taşıma çantası+HDMI kablosu+ekran koruyucu+ekran silme bezide beleş. Hepsi 362.90 TL

Ürün adı Burning Flame(Fire)

Türkiye satıcısının sitesini vereyim

androidtabletler.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt