Tablet mi laptop mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Tablet mi laptop mu?
Arkadaşlar bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Bir akrabam yurtdışında (Türkmenistan) ve orada çoğu şey daha ucuz. Telefonlar bilgisayarlar falan filan. Bende de sistemi biraz eskiyen bir laptop mevcut(packard bell tj65) sizce oradan bir tablet mi almalıyım? yoksa laptop mu? veya ultrabook mu? tablet alırsam pahalı bir şey almam nexus 7 tableti düşünüyorum googledaki fiyatı 200 dolarmış orda da pek farketceğini sanmıyorum o civarlarda olur. sağlam bir cihaz. laptop alırsam da tam bir fikrim yok fiyatları sorup kararımı vercem ama illaki ucuzdur Türkiye fiyatlarından. şimdi benim laptobum çok ısınıyor temizlettim ama yine pek etkisi yok uzun süre bilgisayar başındayım. sizce tablet alıp bilgisayardan da biraz uzaklaşmalı mıyım? yoksa laptobu mu değiştirmeliyim? ısınmayan bir şey istiyorum. yani telefonum galaxy s onun bile oyun oynadıktan sonra ekranı cayır cayır yanıyor. nexus 7'nin quad core cpu gücüyle o da ısınır gibime geliyor. ne yapmamı önerirsiniz?

Symbianize

Symbianize

Üye
Oyun oynamiyqcaksan iste yapmayacaksan tablet ama klavye cok lazim diyosan leptop hic ugrasmazsin harici klavyeyle falan

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarsam bir tek fifa pes o da gamepad bağlayarak oynarım. ancak şuanki bilgisayarım fifa ve pes oynarken de çok ısınıyor. 90 lara çıktığı oluyor. ultrabook-tablet-laptop-mac arası kaldım fiyatı uygun olursa düşüncem tabi.

Symbianize

Symbianize

Üye
Tablet al fifa pes tabletlerde var tablet hem kcuk hem de kolay rahat hem

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
ya işte tabletlerde var diyorsun da tabletler telefonların büyümüş hali galaxy s telefonum var ve oyun oynarken çok ısınıyor. ısınmak tabiki her elektronik eşyada olur ama laptobun ısınmasını ona tercih ederim bi ekrana dokunamazsın ki çok ısındığında. acaba tabletler de öyle midir?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardım lütfennnn. şu an için kararım nexus 7'nin fiyatına göre hareket etmek 300-400 civarında ise nexus 7 alcam. eğer değilse notebook bakmayı düşünüyorum. nexus 7'de 3g yok ama galaxy s telefonumdan mobile ap kullanarak 3gyi wifi olarak paylaştırabiliyorum yani bi yolculukta falan kullanabilirim. bu da hoşuma giden bir özellik oldu. zaten 500 lira veya fazlaysa elimdeki laptobu satıp üstüne o kadar ekleyip laptop alabilirim diye düşünüyorum ama yine de yorumlarınızı bekliyorum

ANIL

ANIL

Admin
yeni notebooklarda o kadar çok ısınma yok yazın böyle zaten yinede notebook için soğutucu şart...

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
soğutucu şart onu anladım da ya millet ne bilim raht rahat balkona çıkıyor laptobuyla dışarı çıkıyor falan hiç mi ısınmıyor bu laptop öyle rahat geziyorlar. ben masaüstüne kullanıyorum çok ısınıyor diye. oyun olarak bi pes oynarım o da günde 2 maç en fazla 3 maç yani. yarım saat sürmez. bir de flash oyunlar oynarım(haxball, facebookta bazı oyunlar) ama makine acayip ısınıyor. temizlettim makineyi ancak garantisi var demiştik çok kurcalamayayım o zaman genel bir temizlik yapayım dedi. ben de işe yarar tamam dedim üstüne format da attırdım. makine biraz rahatladı açılış süresi falan ama ısınma devam ediyor. dandik soğutucu kullanıyorum ama kendi soğutucu mu yapsam mı diye tereddüt ediyorum. 2 fan alıp bi ayakkabı kutusuna bilgisayarıma uygun şekilde yerleştirip çalıştırmak. pek hoş gözükmez ama en azından performans verir mi diye düşünüyorum. alırsam da kaliteli bir notebook alcam sony veya asus düşünüyorum. ya da nexus tablet alıp ucuz bir fiyata pcden biraz uzaklaşırım. lütfen yardım edinn

ANIL

ANIL

Admin
marka takıntın olmasın bütçen nedir yardımcı olabilirim...

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş işte bütçe belli değil yurtdışından düşünüyorum. fiyatlara göre alcam ama notebook mu alsam tablet mi karar veremedim. aslında ipad de düşünüyorum ama gereksiz geliyor android tablet daha iyi gibi. ne önerirsiniz diye sordum?

ANIL

ANIL

Admin
yok kardeş işte bütçe belli değil yurtdışından düşünüyorum. fiyatlara göre alcam ama notebook mu alsam tablet mi karar veremedim. aslında ipad de düşünüyorum ama gereksiz geliyor android tablet daha iyi gibi. ne önerirsiniz diye sordum?

sadece internet için kullanacaksın tablet alabilirsin. oyun oynayacaksan notebook alman daha iyi olur...

çirkin karga

çirkin karga

Üye
ben new ipad 4g wifi aldım çok memnunum içine turkcell hat koydum 1 gb sınırsız internet aldım 20 liraya doya doya internete giriyorum iyiki almışım

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar dubaide ipad fiyatlari nedir ki? yani bana 600-700 gibi bi masrafa gelirse degmez gibi. laptobumu satip ordan i7 islemcili bi laptop alabilirim diye dusunuyorum. ama nexus tablet googleda 200$ yani pek masrafli gelmiyor bana tabi ben de ipad isterim ama pahali gibi biraz.

- - - Eklendi - - -

ayrıca oyun oynarsan notebook demişsin de ben sadece pes fifa tarzı oyunlar oynuyorum o da gamepad ile. snopynin ucuz bir gamepadini aldım idare ediyor beni. ancak bilgisayar çok ısınıyor şikayetim biraz da ondan. telefonumda android sistemi yeterli bi sistem androidi seviyorum ama oyun oynadıktan sonra çok ısınıyor ne anladım o işten. notebook bakacağım böyle giderse en azından elimdeki pentium işlemcili notebooku yenilemiş olurum. ama daha kesin değil alcağım her şey yurtdışındaki akrabama bağlı.o tarafta apple ürünleri pek ucuz değilmiş sanırım. ipadi geçtim o yüzden zaten ipadin normal fiyatı (ipad 2 16 gb wifi 399 dolar) o da 720 lira ediyor. benim laptobu en kötü 500-600e satsam üstüne 700 koyup ordan güzel bir notebook alabilirim diye düşünüyorum. yine de yorumlarınızı bekliyorum :hmmm

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar up up up yardım lütfenn

ANIL

ANIL

Admin
hayırlı olsun şimdiden... aklında bir model varsa yardımcı olabiliriz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt