T700 kullananlar bakınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyuzcagatay

Üye
    Konu Sahibi
T700 kullananlar bakınız
Arkadaşlar w910i alacaktım ama t700 ü gördüm ve fiyatıda uygun kamerası 3mp flaş var ama dedim ''özellikler süper ama ses kalitesi w serisi kadar yoktur'' ama araştırdım hem streo hoparlör var hemde her yerde sırf müzik için tasarlandığı söleniyor banada öyle geldi.
KULLANAN ARKADAŞLAR:
-T700 BULMAK ZOR MU?
-GÖRÜNTÜ SES KALİTESİ KAMERANIN FOTO VE VİDEO ÇEKİM KALİTESİ W SERİSİNE GÖRE NASIL (ÖZELLİKLE HOPARLÖR SESİ)
-W910İ,XM 5320 ye GÖRE KIYASLANDIĞINDA NASIL?

T700 HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

pilnet

pilnet

Üye
t700 ün tek farkı 3.2 mp kamerası olması başka bi özelliğini göremedim ...

security35

Üye
cihaz güzel gece cekimi biraz düşük outofocus olmaması en büyük eksigi ve görüntülü konuşmalarda cift kamerası olmadıgı için tek camla görüntülü konuşabiliosun bunların dışında süper bi bihaz. t700

kinderip_com

Üye
eksileri artılarından fazla bence!

yasin.11

yasin.11

Üye
T700 240x320 video çekimi yapabliyor !!!

sanyolov

Üye
iyi telefon t700 ama tuşları biraz gıcık bana göre ama telefon işe yarar bence güzel sesi acılır

X-İR

Üye
bende t700 kullanıyorum sadece gece biraz kötü çekim yapıyor ve sesi biraz az çıkıyor grafikler filan mükemmel bence ......

misket28

misket28

Üye
gece çekiminin pek iyi olmaması dışında hiçbir sorunu yok incecik çok kullanışlı bir telefon

maniac2008

Üye
sesi az çıkıyor

canfedam

Üye
cok kullanıslı ve zarif bir telefon ben kulllanıyorum memnunum..ömeririm...

Captain

Üye
Arkadaşlar w910i alacaktım ama t700 ü gördüm ve fiyatıda uygun kamerası 3mp flaş var ama dedim ''özellikler süper ama ses kalitesi w serisi kadar yoktur'' ama araştırdım hem streo hoparlör var hemde her yerde sırf müzik için tasarlandığı söleniyor banada öyle geldi.
KULLANAN ARKADAŞLAR:
-T700 BULMAK ZOR MU?
-GÖRÜNTÜ SES KALİTESİ KAMERANIN FOTO VE VİDEO ÇEKİM KALİTESİ W SERİSİNE GÖRE NASIL (ÖZELLİKLE HOPARLÖR SESİ)
-W910İ,XM 5320 ye GÖRE KIYASLANDIĞINDA NASIL?

T700 HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
kardeş 5320yle kıyaslayın dmişsin buna gerk bile yok ben 5320 de kullandım ama bu bi kere Sony Ericsson yani kalitesi yeter yok sesi az çıkıyomuş fazla çıkıyomuş videosuymuş yalan onlar ayrıca ses kalitesi kulaklıkta ölçülecek bir durum bence T700 ün kulaklık kalitesi de iyidr güvenebilirsin :oke:

kan kusturucu

Üye
ben de t700 kullanıyorum.bence tek eksiği ön tarafında kamera bulunmaması.sesi (kulaklık) bence gayet güzel.w910 u almanı tavsiye etmem o serinin hepsi bozukmuş.benim 3 kuzenim ondan aldı.serinin bozuk olduğunu öğrenince garanti dolmadan geri verdiler.başka telefon aldılar.(Zaten baya bi arızalıydılar :))ama walkman serisinin sesini hiç bi telefonun geçiceğini sanmıyorum.t700 ün üretimi durdu diye biliyorum.kaldıysa mağazalarda bulabilirsin

Captain

Üye
ben de t700 kullanıyorum.bence tek eksiği ön tarafında kamera bulunmaması.sesi (kulaklık) bence gayet güzel.w910 u almanı tavsiye etmem o serinin hepsi bozukmuş.benim 3 kuzenim ondan aldı.serinin bozuk olduğunu öğrenince garanti dolmadan geri verdiler.başka telefon aldılar.(Zaten baya bi arızalıydılar :))ama walkman serisinin sesini hiç bi telefonun geçiceğini sanmıyorum.t700 ün üretimi durdu diye biliyorum.kaldıysa mağazalarda bulabilirsin

t700 bulunuyor mağazalarda sorun olmuyor yani :oke:

çeçen aslanı

Üye
ben de t 700 kullanıyorum.ben ce super bı telefon pısman olmazsın.kamerası super.ozellıklerı de baya fazla

azrail118

Üye
arkadaşlar bende t700 kullanıyorum ve az önce ses yükseltmesini buldum!!! biraz fark etti gibi ama sizinle paylaşayım
öncelikle
sağ kısayol tuşuna radyoyu koyuyorsunuz
sonra ŞİFRE:
Sağ Tuşu,(*),iki defa sol tuşu,(*),sol tuşu,(*)giriyorsunuz ve şimdi gizli menüdesiniz ordan bulursunuz halleedersiniz

nuri karabo

Üye
bende t700 kullanıyorum çok menmun um telefondan sadece sistem çöktü onu da kendim yükledim bilgisayardan bece nokia n 73 bile iyi yani :megafon::megafon::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt